Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΕΡΑ Κομοτηνής ως... Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Έκανε ανάρτηση για την 3η του Σεπτέμβρη και μας στέλνει «μήνυμα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης», αφού «σύντομα θα κερδίσουμε το πολιτικό στοίχημα».

Δεν το πιστεύετε;
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...



Λες και είναι Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ συμπεριφέρεται η ΕΡΑ Κομοτηνής, το κρατικό ραδιόφωνο δηλαδή, αν διαβάσει κανείς το site της. Έχει ανεβάσει ανάρτηση στις ειδήσεις που μόνο ο πιο φανατικός πασόκος θα μπορούσε να γράψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ:


Συμπληρώνονται φέτος 36 χρόνια από την ιστορική ημερομηνία της 3ης του Σεπτέμβρη του 1974, όταν ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, διακήρυξε τις αρχές της ίδρυσης του ΠA.ΣO.Κ, εκφράζοντας, έτσι, την αδήριτη ανάγκη και επιθυμία του Ελληνικού λαού για Ελευθερία, Δημοκρατία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.


36 χρόνια μετά η επέτειος αυτή έχει βαρύνουσα σημασία. Στην κρίσιμη ιστορική περίοδο που διανύουμε αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη και σημαντικό οδηγό για τις μεγάλες μάχες που ο Ελληνικός Λαός και η Κυβέρνησή του καλούνται να δώσουν και- φυσικά- να κερδίσουν. Μάχες για την Εθνική Αξιοπρέπεια, την Εθνική Αυτοτέλεια και Ανεξαρτησία. Μάχες για τη διάσωση της χώρας από τον οικονομικό μαρασμό και τη δυσπραγία, στην οποία την είχε οδηγήσει η διακυβέρνησή της από τη Νέα Δημοκρατία.


Σήμερα με τους αγώνες και τις θυσίες του Λαού μας είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα κερδίσουμε το μεγάλο πολιτικό στοίχημα για τη διέξοδο της χώρας από την κρίση και για την επανάκτηση της χαμένης Εθνικής Αυτοπεποίθησης.


Με αφορμή, λοιπόν, την επέτειο της διακήρυξης της 3ης του Σεπτέμβρη στέλνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης για μια νέα επανεκκίνηση της χώρας με σιγουριά και δημιουργικότητα.


Είναι μάλλον προφανές ότι αντιγράφουν το μήνυμα της Νομαρχιακής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ ή κάποιου στελέχους του, ίσως του τοπικού βουλευτή και κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή. Ωστόσο δεν το διευκρινίζουν, οπότε είναι σαν να μας το λένε οι ίδιοι. Κάτι φυσικά απαράδεκτο για κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα, που υποτίθεται ότι πρέπει να κρατά απόλυτη ουδετερότητα ανάμεσα στα κόμματα...