Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ο μουσικός Jeff Martin στην Αλεξανδρούπολη

Ο παγκοσμίου φήμης μουσικός Jeff Martin (Tea Party, The Armada) για μια μοναδική εμφάνιση στην Αλεξανδρούπολη, το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00, στο κηποθέατρο του Πάρκου Εγνατία.


              ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο πλατινένιος Καναδός τραγουδοποιός λίγο πριν μπει στο studio για να γράψει το νέο του album φιλοξενείται για ένα μαγικό Σαββατόβραδο στο κηποθέατρο της πόλης μας.
Επηρεασμένος από τους ήχους της ανατολής και χρησιμοποιώντας στους δίσκους του πάνω από 40 όργανα δημιούργησε ένα ιδιαίτερο ιδίωμα, οι Led Zeppelin, οι Doors, οι Joy Division, οι Beatles, η ελληνική μυθολογία, ποιητές και μυστήριο αναπόσπαστα στοιχεία της τέχνης του. Η ποιοτική του προσέγγιση μαζί με τη συνέπεια και το τεράστιο ταλέντο του τον τοποθέτησαν ψηλά στην εκτίμηση όλων των φίλων της καλής μουσικής.

Μαζί του οι ΙΝΚ, από την Αλεξανδρούπολη, οι οποίοι με σταθερά βήματα καθιερώθηκαν ως ένα από τα πιο αξιόλογα σχήματα...»

στο χώρο της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής, με εμφανίσεις σε όλη την επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό, με συνεχή παρουσία σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και έναν δίσκο που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές εντός και εκτός συνόρων, φτάνουνε σήμερα να παίζουνε στις ίδιες σκηνές με τους παιδικούς τους ήρωες…

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:00 το βράδυ, στο κηποθέατρο του πάρκου Εγνατία της πόλης μας.
Η συναυλία θα έχει διάρκεια 3 ώρες.