Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Βενετίδου- Κεμανετζής: "Μαζί στα δύσκολα"

Τι ανέφερε στην εφημερίδα "Εξέδρα" η νέα πρόεδρος του ΑΟ Ορεστιάδας Εφη Βενετίδου και ο σύζυγός της και αθλητής της ομάδας Στέλιςο Κεμανετζής...




Μια ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα "Εξέδρα" η νέα πρόεδρος του Α.Ο.Ορεστιάδας Έφη Βενετίδου μαζί με τον σύζυγο της και αθλητή της ομάδας για 22 χρόνια Στέλιο Κεμανετζή. Οι δυο τους ανέλυσαν τα όσα έχουν ζήσει στον Α.Ο.Ορεστιάδας, αυτά που ονειρεύονται να πετύχουν αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας στο πόστο του.


Ξεκινώντας τη συζήτηση με τον συνάδελφο Δημήτρη Τυχάλα, ο οποίος έκανε εξαιρετική εισαγωγή αναφερόμενος στις μεγάλες στιγμές που έχει ζήσει ο Α.Ο.Ο, η Εφη Βενετίδου ανέλυσε τους λόγους που δέχτηκε την θέση του προέδρου στην ομάδα αλλά και τα πλάνα της για την ομάδα. "Για πρώτη φορά τέθηκε το θέμα στη γενική συνέλευση της 16ης Ιουλίου, όταν και ήμουν η πρώτη σε ψήφους εκλεγμένη σύμβουλος. Στην αρχή πίστευα πως θα .... μπλέξω αλλά εν συνεχεία επειδή είχα ασχοληθεί με τη γραμματειακή υποστήριξη έκανα το μεγάλο βήμα. Άλλωστε ο τολμών νικά. Δεν το βλέπω καθόλου χιουμοριστικά το θέμα. Όπως και εγώ, έτσι και ο Στέλιος, θέλουμε να πετυχάινουμε με ότι καταπιανόμαστε".

Ο Στέλιος Κεμανετζής, μιλώντας με ωριμότητα συνέστησε υπομονή και ανέλυσε τα όνειρα του. "Θα ήταν ευχής έργον να βρει η ομάδα το δρόμο της με πρόεδρο της Έφη . Θα είναι ιδανικό και θα αποτελεί κοινή δικαίωση". Για τις εμπειρίες του με την φανέλα της Ορεστιάδας και την πρωτική πορεία του συλλόγου, ο αρχηγός της Ορεστιάδας χρησιμοποίησε την ίδια έκφραση που είχε χρησιμοποιήσει πριν λίγους μήνες όταν μίλησε στο thrakisport. "Υπάρχει ένα στίχος από ένα παλιό λαϊκό τραγούδι : "έγιναν γκρίζα τα μαλλιά μου" Τα μισά έχουν ασπρίσει από αυτό το γεγονός. Δεν είναι απογοήτευση, έιναι στενοχώρια. Έχω ζήσει τα πάντα σε αυτήν την ομάδα και εύχομαι σιγά σιγά ο ΑΟΟ να φτάσει ξανά στο προσκήνιο".


Πηγή:   http://www.thrakisport.gr/