Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2010

Η συγγνώμη του Big SofoΟι δηλώσεις του παλικαριού που έκανε τα πρώτα του βήματα στην Θράκη, μετά τον πικρό αποκλεισμό της Εθνικής Ομάδας...

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης απολογήθηκε στον κόσμο για τον αποκλεισμό της Εθνικής, ενώ παραδέχθηκε πως το αντπροσωπευτικό μας συγκρότημα άργησε να «ξυπνήσει» στο Μουντομπάσκετ.


«Η Ισπανία είναι μία από τις καλύτερες ομάδες. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Κάναμε κάποια κρίσιμα λάθη στην επίθεση. Κι έτσι εμείς δεν βρήκαμε ρυθμό και οι Ισπανοί έτρεξαν κι έκαναν το παιχνίδι που τους συνέφερε. Στο τέλος δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και μας έφυγε το παιχνίδι. Πιστέψαμε στη νίκη. Δεν μπορώ να πω πως κάποιος από τα παιδιά δεν ήταν συγκεντρωμένος. Κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας ήταν υπέρ των Ισπανών» είπε αρχικά ο «Σόφο», ενώ πρόσθεσε:

«Αργήσαμε να "ξυπνήσουμε" στο τουρνουά. Eπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, δυνατοί κι έτοιμοι από την αρχή. Δεν ήρθαμε για πλάκα, ήρθαμε να κάνουμε το καλύτερο όπως κάθε φορά. Φέτος δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι καλό για πρώτη φορά και ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο».
 
 
Πηγή:  http://www.exedrasports.gr/