Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ήττα από την Τουρκία αλλά πήραμε σετ - χρυσάφι

Η Εθνική Ομάδα των έξι Εβριτών έχασε με 3-1 αλλά ελπίζει σε ανατροπή στον επαναληπτικό και πρόκριση στα τελικά του Ευρωβόλεϊ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...


Την ήττα με 3-1 σετ από την Τουρκία στην Άγκυρα γνώρισε η Εθνική βόλεϊ των ανδρών στα μπαράζ των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Πλέον για να καταφέρει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά θα πρέπει στη ρεβάνς στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 12 Σεπτεμβρίου να επικρατήσει με 3-0. Σε περίπτωση που το ματς έρθει 3-1, θα μετρήσει η διαφορά των πόντων.

Πάντως, αν η Εθνική επαναλάβει την εμφάνιση της Άγκυρας, πολύ δύσκολα θα έχει πιθανότητες πρόκρισης. Στο σημερινό παιχνίδι οι Τούρκοι ήταν σαφώς ανώτεροι και προηγήθηκαν εύκολα με 2-0 σετ με 25-19 και 25-16. Η Ελλάδα αντέδρασε στο τρίτο, το οποίο και πήρε με 23-25, όμως οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο τέταρτο σετ, παίρνοντάς το με σκορ 25-13.


Υπενθυμίζεται ότι στην προσπάθεια της αυτή στα μπαράζ η Εθνική Ομάδα έχει αρκετό Εβρίτικο άρωμα αφού στην 12άδα των παικτών περιλαμβάνονται ο Ορεστιαδίτης Δημήτρης Τζούριτς, ο πρώην αθλητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ανδρέας Ανδρεάδης, αρχηγός αποστολής είναι ο πρώην πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου, τιμ μάνατζερ ο αλεξανδρουπολίτης Μάριος Γκιούρδας, ενώ βοηθός προπονητή είναι ο επίσης Ορεστιαδίτης Αντώνης Τσακιρόπουλος.