Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ενοχλήσεις ένιωσε ο Βασίλης Τοροσίδης

Ανησυχία στην Εθνική και λαχτάρα στον Ολυμπιακό

Παίζει όμως κανονικά ο Ξανθιώτης με την Κροατία

                     ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Παραλίγο να προκύψει ... νέα λαχτάρα για τον Ολυμπιακό με «θύμα» ξανά τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο 25χρονος διεθνής αμυντικός των «ερυθρόλευκων» σε μια φάση της προπόνησης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αποχώρησε με πόνους στον δικέφαλο και προς στιγμήν δημιουργήθηκε ανησυχία στο στρατόπεδο της πειραϊκής ομάδας για ενδεχόμενη θλάση. Ωστόσο, τα πάντα είναι εντάξει για τον ακραίο μεσοαμυντικό.


Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού ένιωσε ένα τσίμπημα κατά τη διάρκεια της προπόνησης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αλλά οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ήταν «καθαρές».

Στον Ολυμπιακό έχουν τους λόγους τους να ... ανησυχούν και μάλιστα έντονα, εάν ληφθεί σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι ο Τοροσίδης έχει δημιουργήσει δυσμενή παράδοση με τους τραυματισμούς στην Εθνική -με πιο πρόσφατο χαρακτηριστικό τον σοβαρό τραυματισμό του στα πλευρά στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του ομίλου με την Αργεντινή για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου- και τέθηκε στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για την κρίσιμη αναμέτρηση της Τρίτης με την Κροατία. Όπως φυσικά πολύ περισσότερο για τον Ολυμπιακό. Ενόψει των επόμενων καθοριστικών αγώνων που ακολουθούν, αρχής γενομένης από αυτόν κόντρα στην Κέρκυρα στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη.


Πηγή:  http://www.gazzetta.gr/