Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Η απρόσμενη χαρά του Αρη Γιαννακίδη

Ο νυν νομάρχης Ροδόπης  είναι ο επίσημος υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, για τις περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου, με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ!
                         ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Υπενθυμίζεται ότι εδώ και καιρό για τη θέση του υποψηφίου που θα στήριζε το ΠΑΣΟΚ, ακουγόταν δυνατά έως και θεωρούνταν «κλειδωμένο», το όνομα του νυν νομάρχη Ροδόπης, Άρη Γιαννακίδη. Ωστόσο μόλις τις τελευταίες μέρες, ακούστηκαν πολλά σενάρια ότι το άτομο αυτό μπορεί να ήταν και από την κεντρική πολιτική σκηνή(Πεταλωτής-Ξυνίδης). Ακόμα είχε ακουσθεί σθεναρά και το όνομα του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Καβάλας Μιχάλη Τιμοσίδη, σε σημείο που πολλά ΜΜΕ να τον θεωρούν ως τον επικρατέστερο υποψήφιο!

Τελικά στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη αυτοδιοικητικός με εμπειρία πολλών ετών και από διαφορετικές θέσεις, θα δώσει τη μάχη στις Περιφερειακές εκλογές του Νοέμβρη!

Ο ίδιος ο Άρης Γιαννακίδης, δηλώνει χαρούμενος και έτοιμος μαζί με τους εκλεκτούς του συνεργάτες να δώσει και αυτή τη νέα μάχη-πρόκληση της αυτοδιοίκησης και το καινούργιο που κομίζει.

Ο ρόλος και η ευθύνη των νέων περιφερειαρχών, (σ.σ. όποιοι τελικά εκλεγούν) θα είναι τεράστιου μεγέθους, καθώς καλούνται να βάλλουν τα θεμέλια σε έναν νέο θεσμό της αυτοδιοίκησης και να κάνουν τους πολίτες να τον εμπιστευθούν, σε μια δύσκολη εποχή, που πλέον οι πολίτες δύσκολα εμπιστεύονται θεσμούς.

Στις δηλώσεις του πάντα ο νομάρχης δεν κουραζόταν να επαναλαμβάνει ότι «κόμμα μου είναι η Ροδόπη» και σε πολλές περιπτώσεις στηλίτευσε ενέργειες, ακόμα και κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, όταν αυτές δεν αποσκοπούσαν στην άμεση λύση του προβλήματος…Δεν αποκλείεται να λέει τώρα, ως υποψήφιος, «κόμμα μου είναι η περιφέρεια ΑΜ-Θ», θέλοντας να δείξει στους πολίτες, ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων και η βελτίωση της καθημερινότητας!


Πηγή:  http://www.telegramm.gr/