Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Βαριά ήττα της Ελπίδων με 3-0 από την Τσεχία

Επαιξε στο πρώτο ημίχρονο ο Βασιλακάκης.

Έχασε και ευκαιρία ο παίκτης της Ξάνθης.

                          ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Την ήττα (0-3) γνώρισε η Εθνική Ελπίδων από την Τσεχία στο Γιάμπλονετς στον πρώτο αγώνα μπαράζ και περιορίστηκαν αισθητά οι πιθανότητες για πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι Βόσαχλικ (1’), Πέκχαρτ (19’ πεν.) και Κόζακ (77’) τα γκολ των Τσέχων. Από ένα δοκάρι είχε η κάθε ομάδα, οι γηπεδούχοι με τον Μοράβεκ (79’) και η Ελάδα με τον Καρέλη (36’). Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη στην Τρίπολη.


Το φιλμ του αγώνα

1’ ΓΚΟΛ (1-0). Τραγικό λάθος του Κουτσιανικούλη μέσα στην περιοχή καθώς προσπάθησε να διώξει ανορθόδοξα και ο Βόσαχλικ το εκμεταλλεύτηκε και με σουτ έκανε το 1-0.

19’ ΓΚΟΛ (2-0). Ο Σιόβας ακούμπησε την μπάλα με το χέρι αλλά είχε γυρισμένη πλάτη και δεν έβλεπε, ενώ ήταν εκτός περιοχής. Ωστόσο ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Πέκχαρτ πετυχαίνοντας το 2-0 για τους Τσέχους.

25’ Ο Γ. Παπαδόπουλος δοκίμασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

28’ Πολύ καλό και δυνατό σουτ από τον Βασιλακάκη, ο τερματοφύλακας των Τσέχων, ο Βάτσλικ, έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε με υπερένταση την μπάλα.

36’ ΔΟΚΑΡΙ. Ο Καρέλης έπιασε ένα εκπληκτικό και δυνατό γυριστό σουτ εκτός περιοχής και αριστερά, η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι των Τσέχων και στην συνέχεια την μπλόκαρε ο Βάτσλικ.

39’ Ο Κουτσιανικούλης μέσα από την περιοχή και από πλεονεκτική θέση επιχείρησε το σουτ, αλλά Βάτσλικ απέκρουσε.

59’ Ο Καρέλης πλάσαρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα όμως κόντραρε και πέρασε κόρνερ, λίγα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

77’ ΓΚΟΛ (3-0). Ο Κόζακ με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το τρίτο γκολ των Τσέχων.

79’ ΔΟΚΑΡΙ. Ο Μοράβεκ με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γιακουμή.



ΣΚΟΡΕΡ: 1’ Βόσαχλικ, 19’ πεν. Πέκχαρτ, 77’ Κόζακ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στέφαν Στούντερ (Ελβετία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαζούχ, Κόζακ, Γκέσοφ-Σιόβας, Κουτσιανικούλης, Γ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος



ΤΣΕΧΙΑ (Γιακούμπ Ντοβαλίλ): Βάτσλικ, Μαζούχ, Τσελούστκα, Βάκα, Χοράφα, Πέκχαρτ (54’ Κόζακ), Τσέρνι (76’ Ντοκάλ), Κόβαρικ, Γκέσοφ, Χοσέκ, Βόσαχλικ (66’ Μοράβεκ).

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γιακουμής, Σκόνδρας, Ιωαννίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Σιόβας, Γκέντσογλου (57’ Πλιάτσικας), Κουτσιανικούλης (66’ Φορτούνης), Γ. Παπαδόπουλος, Καρέλης, Δημούτσος, Βασιλακάκης (46’ Παπάζογλου).