Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Φώναξε "παρών" ο Έλινγκτον

Προπονήθηκε κανονικά στα Πηγάδια και παίζει με τον Ολυμπιακό

Ποιοι "ξανθιώτες" αγωνίζονται σήμερα με τις Εθνικές Ομάδες;




Χαμόγελα για τον Νέιθαν Έλινγκτον στην Ξάνθη καθώς ο Άγγλος επιθετικός συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα την Παρασκευή και δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης της Ξάνθης είχε τραυματιστεί μετά το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Πλέον με τη συμμετοχή του στο κανονικό πρόγραμμα την Παρασκευή, το οποίο περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα, έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου.

Κατά τα άλλα, οι Θανάσης Κωστούλας και Ντιέγκο Κιντάνα συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Ο Νιγηριανός Ολουμπάγιο Αντεφέμι κι ο Ελβετός μπακ Κιμ Τζάγκι ένιωσαν ενοχλήσεις και ακολούθησαν πιο ελαφρύ πρόγραμμα, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος έκανε τις πρώτες του ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Οι Νίκος Τσουμάνης και Κώστας Φλίσκας δεν βρέθηκαν στο προπονητήριο της SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς είναι άρρωστοι.

Ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, ο Ζντένο Στρμπα και ο Θόδωρος Βασιλακάκης αγωνίζονται σήμερα με τις εθνικές τους ομάδες. Ο πρώτος με την Εθνική Αυστρίας αντιμετωπίζει το Αζερμπαϊτζάν στη Βιέννη, ο δεύτερος με την Εθνική Σλοβακίας την αντίστοιχη της Αρμενίας, ενώ ο 22χρονος Έλληνας μέσος με την Εθνική Ελπίδων την αντίστοιχη της Τσεχίας εκτός έδρας στις 17:00 (ώρα Ελλάδος), για το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011.

Αδειούχοι είναι ο Τζορτζ Μπόατεγκ και ο Γκλέισον Σάντος. Ο Ολλανδός αμυντικός χαφ αναμένεται να επιστρέψει από την Αγγλία την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ ο Βραζιλιάνος αμυντικός το Σάββατο.


Πηγή:  http://www.sport24.gr/