Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Καταγγελία για την κατάσταση στο εργοστάσιο της ΔΕΗ της Κομοτηνή

Σημαντική καταγγελία από εργαζόμενο για μειώσεις μισθών την ώρα που πληρώνονται σε άλλους ανύπαρκτες υπερωρίες και πληρώνονται πολλά για μεταφορές υπαλλήλων από άλλους νομούς.
                             ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ


Η καταγγελία έφτασε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του http://thrakilive.blogspot.com/ αργά το βράδυ της Παρασκευής, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Την δημοσιεύουμε αυτούσια, διατηρώντας την ορθογραφία του συντάκτη της.  Δυτσυχώς δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε τα όσα αναφέρονται, είμαστε όμως ανοιχτοί σε πιθανές απαντήσεις ή ενδεχομένως επιβεβαιώσεις από άλλους εργαζομένους. Εννοείται ότι ως μπλογκ διασφαλίζουμε την ανωνυμία των καταγγελόντων, εκτός και αν οι ίδιοι μας ζητούν κάτι τέτοιο.




ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ:


1) ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ Η ΔΕΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ!!!!! ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΥΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΣΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΣ!!!! ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ 6 ΩΡΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ 2 !!! Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ME TA ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ. ΟΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΙ ΜΙΣΘΩΝΟΥΝ ΤΑΞΙ Η ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ!!! ΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ Î

�Α ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ).

Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΣΟΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!! ΟΣΟΙ ΔΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ!

2) Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΕΙ ΚΑΙ ΑΕΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΕΖΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΝΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ 700 ΜΕΤΡΩΝ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η Δ.Ε. (ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ!!!!!!!

3) Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΑ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ. ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ!!!!!!!

4) ΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!

5) ΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΒΑΡΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΒΑΡΔΙΑ!!!

6) ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ?????

7) ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΛΛΑΞΕ Η ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ??? ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!!!!!!!!!



ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ !!!!!!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ 1200,00 ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΕ “ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ” ΜΟΥ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 4.000,00!!!