Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ψάχνει γραφεία στην Θράκη για το κόμμα της η Ντόρα

Στην Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο στενός της συνεργάτης Δημήτρης Ζαφειριάδης

Συνάντησε στελέχη που θα ακολουθήσουν την πρώην Υπουργό Εξωτερικών και έδωσε γραμμή για τις εκλογές

                          ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Στην Θράκη βρίσκεται από την Παρασκευή ο Δημήτρης Ζαφειριάδης, ίσως ο πιο στενός συνεργάτης της Ντόρας Μπακογιάννη και επί χρόνια διευθυντής του γραφείου της (είχε παντρευτεί μάλιστα και την κόρη της Αλεξία).

Την Παρασκευή πραγματοποίησε συνάντηση σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Ανατόλια» της Κομοτηνής με πάνω από 50 στελέχη από την Ροδόπη. Ο Ζαφειριάδης είχε κατιδίαν συναντήσεις μαζί τους μέχρι αργά το απόγευμα. Ανάμεσα σε αυτά ήταν ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ιλχάν Αχμέτ και η αντιδήμαρχος Μάγδα Γιαμουστάρη, που αμφότεροι έχουν παραιτηθεί από τη ΝΔ μετά την εκλογή Σαμαρά.

Επίσης, συνάντησε για αρκετή ώρα τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης στη Νομαρχία Ροδόπης Μιχάλη Αθανασιάδη αλλά και τον γνωστό συνδικαλιστή Χρήστο Μαχαίρα. Συναντήσεις υπήρξαν και με στελέχη από την Ξάνθη, καθώς και με την πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Έβρου και υποψήφια βουλευτή στις τελευταίες εκλογές Αιμιλία Κασιμάτη, που επίσης έχει παραιτηθεί από τη ΝΔ.


Σήμερα Σάββατο ο Δημήτρης ζαφειριάδης πραγματοποιεί αντίστοιχες συναντήσεις στον Έβρο, τις οποίες οργανώνει η Κασιμάτη. Στόχος και σκοπός της επίσκεψης είναι η οργάνωση ενόψει της ανακοίνωσης του νέου κόμματος από την Ντόρα Μπακογιάννη. Μάλιστα, αναζητούνται και χώροι για την στέγαση των γραφείων του νέου κόμματος σε κεντρικά σημεία των πόλεων. Παράλληλα όμως, ο Ζαφειριάδης προχωρά σε αξιολόγηση των επικείμενων εκλογών στην τοπική αυτοδιοίκηση στην Θράκη και προωθεί την στήριξη  όλων των υποψηφίων που πρόσκεινται στην Ντόρα Μπακογιάννη σε Δήμους και Περιφέρεια, ανεξαρτήτως των συνδυασμών στους οποίους θα βρίσκονται.