Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Δηλώσεις του Τοροσίδη για το γκολ και τη νίκη



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ όλα όσα είπε το καμάρι της Θράκης, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Εθνικής Ομάδας...




Ικανοποιημένος από τη νίκη και το γκολ που πέτυχε εμφανίστηκε ο Βασίλης Τοροσίδης αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο «χρυσός» σκόρερ της Εθνικής αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε αλλά και στη φάση που ζήτησε το πέναλτι.




«Είχαμε μια καλή συνεργασία με τον Κώστα. Ήταν καλή πάσα και το έβαλα. Αυτό που μετράει είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί», είπε αναφορικά με το τέρμα που πέτυχε.



Σχετικά με την φάση στην οποία ζήτησε το πέναλτι, είπε: «Ήταν καθαρό πέναλτι και αυτό που με στεναχώρησε είναι η κάρτα που δέχθηκα και δεν θα μπορέσω να παίξω με το Ισραήλ».



Για το σημερινό ματς: «Είναι μια νίκη που μας δίνει ψυχολογία. Παίξαμε καλά και με βάση την απόδοση θεωρώ ότι το σκορ ήταν μικρό. Θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ αλλά μας έλειψε η τύχη που είχαμε την προ-Σάντος εποχή».



Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην χαμηλή προσέλευση του κόσμου στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Δεν μπορώ να κρίνω τον κόσμο. Ο κόσμος θα κρίνει εμάς. Ελπίζω με το Ισραήλ να είναι περισσότεροι. Φαινομενικά εμείς και η Κροατία είμαστε το φαβορί αλλά και η Γεωργία και η Λετονία είναι ομάδες που παίζουν δυνατά και αμυντικά και χρειάζεται προσπάθεια».
 
 
Πηγή:   http://www.sport-fm.gr/