Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ξεκίνησε η διακαναλική με τον Πεταλωτή σε ρόλο... παρουσιαστή

Ο Κομοτηναίος είπε την...  "καλησπέρα". Και ακολούθως διάβασε ένα κατεβατό μέσα από τα χαρτιά του, με μια εικόνα που ούτε τον τιμά ούτε τον κολακεύει...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

 

Για κλάμματα ήταν επικοινωνιακά το ξεκίνημα της διακαναλικής συνέντευξης του πρωθυπουργού. Όπως σημειώνει και το fimotro, φανταζόμασταν ότι η διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού θα ξεκινούσε με τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Λάθος!

Την καλησπέρα την είπε ο Πεταλωτής! Σε ρόλο συντονιστή παρουσίασε τον Παπανδρέου(!) και τους δημοσιογράφους που θα απευθύνουν τις ερωτήσεις.

Επικοινωνιακά για κλάματα η πρώτη εικόνα και για τον Παπανδρέου και για τον Πεταλωτή, που αναγκάζονταν να κοιτά τα χαρτιά του για να πει τα διαδικαστικά.

Επί της ουσίας; Ο... δυσκολότερος ρόλος στην καριέρα του Πεταλωτή. Είπε ό,τι είπε στο ξεκίνημα, θα το παίξει συντονιστής για να μοιράζει ερωτήσεις και να πει καληνύχτα στους τηλεθεατές!

Αλλά και για τον Παπανδρέου, το σκέφτηκε πολύ  για να προχωρήσει σε μια τέτοια συνέντευξη και να πάρει πάνω του το αποτέλεσμα των εκλογών; Ποιος εγκέφαλος τον συμβούλευσε να βγει και διαβάζει αυτά που λέει από τις σημειώσεις που είχε μπροστά του;