Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Καταγγέλει ξυλοδαρμό υποψηφίου ο Σ. Χατζηευαγγέλου

Από υποστηρικτές του αντίπαλου συνδυασμού στον Δήμο Τοπείρου

Εκδόθηκε και επίσημη ανακοίνωση τα ξημερώματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ξυλοδαρμός υποψηφίου καταγγέλλεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός του Στέλιου Χατζηευαγγέλου τα ξημερώματα της Δευτέρας. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για επίθεση που δέχθηκε υποψήφιος του συνδυασμού Νέα Εποχή με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές σωματικές βλάβες, από υποψήφιο και υποστηρικτές του αντίπαλου συνδυασμού, του οποίου ηγείται ο Θωμάς Μίχογλου. Τα περιστατικό αυτό, ιδιαίτερα ασυνήθιστο έρχεται ε αντίθεση με το ήπιο κλίμα που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στις εκλογικές αναμετρήσεις και δυναμιτίζει το κλίμα για τις δύο εβδομάδες που απομένουν μέχρι τις Εκλογές.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Στα Μάγγανα χθες, Κυριακή 24/10/2010, ο δημοτικός μας σύμβουλος Τζελεπάκης Θόδωρος, δέχτηκε απρόκλητη, βάναυση, τραμπουκική επίθεση από υποψήφιο και υποστηρικτές του συνδυασμού Μίχογλου, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο για να υποβληθεί σήμερα Δευτέρα σε εγχείρηση.

Αυτοί οι τύποι που νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν τους συνδημότες μας, δεν αντέχουν την δημοκρατία. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι οι καιροί άλλαξαν, αρνούνται να δεχτούν ότι δεν έχουν κεκτημένα, ότι δεν μπορούν να επιβάλλονται με τον τσαμπουκά και δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο και δυστυχώς γι’ αυτούς, αποκαλύπτονται και για το πώς φαντάζονται ότι θα διοικήσουν το δήμο.

Οι δημότες του Τοπείρου όμως στις 7 του Νοέμβρη θα τους δώσουν αποστομωτική απάντηση. Θα τους κάνουν να καταλάβουν ότι οι συμπεριφορές και οι τακτικές αυτές είναι καταδικασμένες στη συνείδησή του κόσμου, ανήκουν στο παρελθόν και ο τόπος μας θα πάει μπροστά με δήμαρχο τον Στέλιο Χατζηευαγγέλου."


Επίσκεψη Ξυνίδη στο Εκλογικό Κέντρο

Κατά τα άλλα, το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Δημάρχου επισκέφθηκε ο Αν. Υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης ο οποίος συζήτησε μαζί του για την εξέλιξη του προεκλογικού αγώνα. Μάλιστα ο Σωκράτης Ξυνίδης αλλά και ο Τσετίν Μάντατζη συνόδεψαν το Δήμαρχο Τοπείρου στην επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Στέλιος Χατζηευαγγέλου στη Ν. Αμισό. Η συνύπαρξη αυτή κρίνεται σημαντική σε σχέση με τις φήμες του τελευταίου διαστήματος για τις σχέσεις του δύο βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.



Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/