Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Νέο στραβομάτημα για την Ξάνθη, 2-2 με τον Ηρακλή

Το αποτέλεσμα δεν άφησε ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες.
Τελευταίοι παραμένουν οι Θρακιώτες στη βαθμολογία...

        ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ



Ισόπαλο με 2-2 έληξε το ματς των Πηγαδίων, ανάμεσα στην Skoda Ξάνθη και τον Ηρακλή για την 9η αγωνιστική της Superleague.

Το αποτέλεσμα αυτό σίγουρα δεν ικανοποίησε τις δύο ομάδες, καθώς η μεν Ξάνθη παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς, καθώς έχει να κερδίσει από την 4η αγωνιστική (σ.σ. 1-0 τον ΠΑΟΚ), ενώ από την άλλη για τον Ηρακλή που έφτασε στους 12 βαθμούς, ήταν η πέμπτη του συνεχόμενη ισοπαλία.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες και να σημειώνουν τρία τέρματα. Στο δεύτερο μέρος η Skoda ανέβασε την απόδοσή της και με τις αλλαγές του Γιώργου Παράσχου κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μετά από ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες άρχισαν σιγά σιγά να βρίσκουν τον ρυθμό τους και τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς ήταν για τους γηπεδούχους, όταν στο 14', ο Φλίσκας έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Ελευθερόπουλου. Πέντε λεπτά αργότερα (19') η ακριτική ομάδα άνοιξε το σκορ, με κοντινή προβολή του Βάλλα και το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά, καθώς η απάντηση του Ηρακλή ήταν άμεση και μάλιστα εις διπλούν!

Στο 22', μετά από ωραία κάθετι πάσα του Πίτου στον κενό χώρο, ο Μάρα που έγινε αποδέκτης της μπάλας πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 1-1. Στο 29', ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την ανατροπή του, κάνοντας το 2-1, με πλασέ του Σολτάνι (κάτω από τα πόδια του Γκσπούνρινγκ), πάλι μετά από ωραία πάσα του Πίτου. Η τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν και πάλι για τον Ηρακλή, όταν στο 33', ο Πίτου εκτέλεσε κόρνερ, ο Κυριαζής έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Ξάνθης και με τις αλλαγές που έκανε ο Γιώργος Παράσχος ανέβασε την απόδοσή της προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 50' ένα μακρινό σουτ του Μαρσελίνιο έφυγε άουτ, ενώ στο 59' μετά από σέντρα του έξω Κιντάνα από δεξιά, ο Ελινγκτον έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Ελευθερόπουλος μπλόκαρε την μπάλα. 

Έτσι, φτάσαμε στο 73', όπου η Ακριτική ομάδα έφερε το ματς στα ίσια, όταν ο Στιούαρτ μπήκε στην περιοχή του "γηραιού" και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ελευθερόπουλου για να κάνει το 2-2.

Στο 78', μετά από σέντρα-σουτ από τον Σουάνη, ο Ελευθερόπουλος έιωξε με το ένα χέρι τη μπάλα σε κόρνερ. Η τελευταία καλή ευκαιρία του αγώνα έγινε στις καθυστερήσεις, όταν από το σουτ του Ηλιάδη, η μπάλα έφυγε άουτ και έτσι παράμεινε το 2-2 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Γήπεδο: Πηγαδίων
Διαιτητής/ Βοηθοί: Μάνταλος (Αθηνών)/ Ευθυμιάδης (Πιερίας), Κωσταράς (Αιτ/νιας)

Skoda Ξάνθη (Γιώργος Παράσχος): Γκσπούρνινγκ, Φλίσκας, Στιούαρτ, Κωστούλας, Βάλλας, Αντεφέμι, Πόι, Μαρσελίνιο (60' Σουάνης), Στρμπα (69' Βασιλακάκης), Έλινγκτον, Μπούγκα (46' Κιντάνα).

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Χοσέμι, Κατσαμπής, Κανακούδης, Ντάνι, Κυριαζής, Πίτου, Μάρα (85' Βέλλιος), Στσοτ (68' Ηλιάδης), Σολτάνι (90' Κάτσικας).

Κίτρινες κάρτες: Κιντάνα (80', Skoda Ξάνθη), Βάλλας (84', Skoda Ξάνθη), Σουάνης (93', Skoda Ξάνθη)- Σολτάνι (57', Ηρακλής), Ηλιάδης (81', Ηρακλής)

Σκόρερ: Βάλλας (19', Skoda Ξάνθη), Στιούαρτ (73', Skoda Ξάνθη)- Μάρα (22', Ηρακλής), Σολτάνι (29', Ηρακλής)