Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Μόνο για τη νίκη παίζει το απόγεμα η Ξάνθη με τον Ηρακλή


Στις 5.15μμ ξεκινά το παιχνίδι στα Πηγάδια με μετάδοση από τη ΝΕΤ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ



Μόνο για ένα αποτέλεσμα αγωνίζεται το απόγευμα του Σαββάτου η Skoda Ξάνθη (06/11 και ώρα 17:15ΝΕΤ), κόντρα στον Ηρακλή και αυτό δεν είναι άλλο από την νίκη και τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχει μείνει από νωρίς πίσω στην βαθμολογία, αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και πλέον έχει να ανεβεί ένα γολγοθά, μέχρι που να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού και την άνετη παραμονή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Superleague. Όλα αυτό πρέπει να το πετύχει όσο πιο άμεσα γίνεται και για να πραγματοποιηθεί αρχικά πρέπει να βρει λύση στην επιθετική δυστοκία που αντιμετωπίζει η ξανθιώτικη ομάδα, αφού σε 8 παιχνίδια έχει πετύχει μόλις 4 τέρματα και τα τρία από αυτά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στην 11αδα που θα παρατάξει ο Γιώργος Παράσχος στο γήπεδο αναμένεται να έχει σημαντικές αλλαγές, σε σχέση με αυτή της προηγούμενης εβδομάδας στο Αλκαζάρ, που η Skoda Ξάνθη γνώρισε την βαριά ήττα. Καταρχήν επιστρέφουν οι Μπόατενγκ, Στρμπά, αλλά και Φλίσκας για τον χώρο του κέντρου και με όποιος είναι πιο έτοιμος, πιθανόν να πάρει θέση στο χώρο του κέντρου, δίπλα στον Αντεφέμι. Από την δεξιά μεριά ο Μανώλης Μπέρτος έχει το προβάδισμα, αφού ο Κομεσίδης έμεινε εκτός αποστολής, ενώ την θέση του βασικού διεκδικεί και ο Μαρσελίνιο, σε περίπτωση που η ομάδα που παραταχθεί με δύο παίκτες στην κορυφή.

Στην διάθεση του ο Έλληνας τεχνικός των Ξανθιωτών θα έχει τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Γκσπούρνιγκ, Λυμπερόπουλο, Μπόατενγκ, Μπούγκα, Βάλλας, Μπέρτος, Στιούαρτ, Έλιγκτον, Αντεφέμι, Τζάγκι, Μαρσελίνιο, Κωστούλας, Βασιλακάκης, Στρμπά, Σούανης, Φλίσκας, Κιντάνα, Σάντος, Πόι και Κατόνγκο. Εκτός αποστολής παρέμειναν οι Μπεκαμένγκα, λόγω τραυματισμού και οι Κομεσίδης, Βρονταράς, Τσουμάνης, Αλτιπαρμακόφσκι, Καθάριος και Μάνταλος.

Από την άλλη μεριά ο Εβρίτης τεχνικός του Ηρακλή και πρώην άσσος, αλλά και βοηθός προπονητή της Ξάνθης και πλέον πρώτος προπονητής του γηραιού, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει στην διάθεσή του τους: Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κυριαζής, Κατσικάς, Κανακούδης, Λίμα, Χοσέμι, Αραμπατζής, Σζοτ, Μάρα, Ρομάν, Πίτου, Βουτσιάς, Ντάνι, Στάμου, Ηλιάδης, Βέλλιος, Σολτάνι. Τραυματίες για την ομάδα του Ηρακλή είναι οι Παπαστεριανός, Κομπαγιάσι, Σίσιτς, Καρλίνιος και δεν θα είναι στην αποστολή, αλλά και ο Γιάκομπ που είναι τιμωρημένος.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Μάνταλος (Αθηνών), με βοηθούς του κ. Ευθυμιάδη (Πιερίας) και κ. Κωστάρας (Αιτ/νίας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Θάνος (Γρεβενών).


*Στα επίσημα του γηπέδου στα Πηγάδια, θα βρίσκεται και ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας, Φερνάντο Σάντος, για να παρακολουθήσει τον αγώνα των δύο ομάδων, μαζί του και ο βοηθός του στον πάγκο της Εθνικής, Ζήσης Βρύζας.

**Εισιτήρια για τον αγώνα κατάφερε να πάρει και η ΠΑΕ Ηρακλής για να διαθέσει στους φίλους της ομάδας, 1000 στον αριθμό, όμως λόγω και τον εκλογών που ακολουθούν την αμέσως επόμενη μέρα δεν αναμένονται περισσότεροι από 800 φίλοι του γηραιού.

***Υποχρεωτική για την είσοδο στο γήπεδο είναι και η επίδειξη της ταυτότητας, εκτός από τις κάρτες μέλους των φίλων της Skoda Ξάνθη.



Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/