Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Βουβό αντίο για το νεκρό διευθυντή της Alpha Bank Ορεστιάδας

Η οικογένεια κήδεψε τον άνθρωπό της στην Κομοτηνή και δέχτηκε τα συλλυπητήρια όλων

Αποστάσεις κράτησε η Τράπεζα. Δεν υπήρξαν επικήδειοι κι άλλα συναφή, αν και ο άνθρωπος έπεσε στο καθήκον για το δικό της όφελος


                                    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Παρόντες διακριτικά ο Διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank Δημήτρης Μαντσούνης, ο πρόεδρος των εργαζομένων της Τράπεζας Αναστάσιος Γκιατής, η προσωπάρχης κ. Κονιδάρη, ο εκπρόσωπος εργαζομένων βόρειας Ελλάδας Θωμάς Μοσχάς κι άλλοι αποτέλεσαν το ανώτερο κλιμάκιο που εκπροσωπεί την Τράπεζα σε τέτοιες περιπτώσεις. Εντύπωση και ποικίλα σχόλια προκάλεσε το γεγονός ότι τελέσθηκε η νεκρώσιμη ακολουθία στο ναό της του Θεού Σοφίας, χωρίς να γίνει η παραμικρή αναφορά στην ηρωική πράξη του εκλιπόντα. Χωρίς κάποιος να ψελλίσει δυο λόγια για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του εκλιπόντος που του στοίχισε την ζωή εν ώρα καθήκοντος. Μια κηδεία που έγινε με πόνο ψυχής για τους δικούς του ανθρώπους, με την ψυχρή κι απρόσωπη παρουσία των στελεχών της Τράπεζας που ήρθαν επιτελώντας τυπικά το καθήκον τους αλλά από και πέραν τούτου ουδέν.

Ο Τριαντάφυλλος έφυγε μας βλέπει από τον ουρανό και αξιολογεί αν τελικά άξιζε τον κόπο αυτή η υπεράσπιση των χρημάτων και των κεκτημένων της Τράπεζας. Οι παλιοί συνάδελφοί του από την Κομοτηνή έδωσαν το παρόν στη νεκρώσιμη ακολουθία και την εξόδιο τελετή μέχρι το στερνό αντίο στα κοιμητήρια της Κομοτηνής όπως και πολλοί διευθυντές άλλων τραπεζών που για λόγους ανωτερότητας αλληλεγγύης αλλά και σεβασμού πρωτίστως στη μνήμη του έσπευσαν από τους πρώτους.

Το όνομά του νεκρού διευθυντή Τράπεζας θύμα μιας απελπισμένης ενέργειας ενός κακοποιού ακούστηκε σε όλα τα ελληνικά κεντρικά κι όχι μόνο Μέσα. Αναφορές έγιναν πολλές για το πώς εκτυλίχθηκαν οι τελευταίες στιγμές ενώ δεν το χωρά ο νους του ανθρώπου πως και σήμερα υπάρχουν τέτοιοι ηρωικοί και φιλότιμοι άνθρωποι που προτάσσουν το καλό της επιχείρησης ή στην προκειμένη περίπτωση της Τράπεζας διακινδυνεύοντας την ζωή τους σε σχέση με άλλους ανθρώπους που δεν έχουν πραγματικά να σκεφθούν με λογική και σύνεση. Σε μια εποχή όπου και η ανθρώπινη ζωή απαξιώνεται τέτοια παραδείγματα όπως του διευθυντή της Alpha Bank όχι μόνο σπανίζουν αλλά αποτελούν υπόδειγμα που πρέπει να μνημονεύεται και να επαινείται.

 
Πηγή: http://www.xronos.gr/