Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Δείτε αποσπάσματα από την ομιλία Σαμαρά στην Αλεξανδρούπολη

Μιλάει για εκβιασμό του ΠΑΣΟΚ και τονίζει: "Αν το ΠΑΣΟΚ τολμήσει βουλευτικές εκλογές, εδώ είμαστε, να αλλάξουμε την πολιτική του μνημονίου, την πολιτική του αδιεξόδου"

               ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ



«Το διακύβεβμα των εκλογών αυτών είναι να δοθεί στην κυβέρνηση ένα ισχυρό και σαφές μήνυμα ότι ο λαός δεν αντέχει άλλα τέτοια μέτρα, ότι χρειάζεται άλλη πολιτική για να βγούμε από την κρίση και ότι υπάρχει τέτοια πολιτική», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο δημοτικό θέατρο Αλεξανδρούπολης.

«Μας είχαν για «τελειωμένους» και τώρα μας φοβούνται. Λογάριαζαν να κάνουν «περίπατο» και τώρα εκβιάζουν το εκλογικό σώμα, για να γλιτώσουν τα χειρότερα.Εμείς λέμε ό,τι λέγαμε εξ αρχής: Στείλτε τους μήνυμα να αλλάξουν πολιτική! Κι αν θέλουν γενικές εκλογές εδώ είμαστε.Εμείς δεν κάνουμε πίσω. Εμείς δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ να αποσταθεροποιούμε τη χώρα.Δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ να εκβιάζουμε το λαό.
Αλλά, αν το ΠΑΣΟΚ τολμήσει βουλευτικές εκλογές, εδώ είμαστε. Πάντως την Πολιτική του αδιεξόδου, την Πολιτική του Μνημονίου θα την αλλάξουμε. Θέλουμε να βγει η χώρα από την κρίση. Με την πολιτική της ανταγωνιστικότητας, της δημιουργικότητας και της Ελπίδας. Αυτό σήμερα είναι απόφαση δική μας. Αύριο θα είναι εντολή δική σας», επεσήμανε μεταξύ άλλων.





Πηγή:   http://www.thrakinet.tv/

.