Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Οι ομιλίες του Χρήστου Τρέλλη σε όλη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Ζητά ψήφο που θα μετατρέψει τη λαϊκή αγανάκτηση σε δύναμη ο υποψήφιος πριφερειάρχης του ΚΚΕ


Τι είπε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Αλεξανδρούπολη και στην Κομοτηνή;



«Εμπιστευθείτε το ΚΚΕ και τη "Λαϊκή Συσπείρωση" γιατί αυτή η επιλογή μπορεί να μετατρέψει τη λαϊκή αγανάκτηση σε δύναμη. Αυτή η επιλογή τιμωρεί πραγματικά την αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τιμωρεί την αντιλαϊκή πολιτική που ακολουθούν οι νομάρχες, οι δήμαρχοι και οι συνδυασμοί των δύο κομμάτων, μπαίνει εμπόδιο στα νέα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που έχουν ετοιμάσει η κυβέρνηση μαζί με την πλουτοκρατία και την ΕΕ για μετά τις εκλογές».

Με αυτά τα λόγια, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Χρήστος Τρέλλης, έδωσε το στίγμα της επερχόμενης εκλογικής μάχης, στη χτεσινή προεκλογική συγκέντρωσης στην Αλεξανδρούπολη. Στη συγκέντρωση χαιρέτισαν επίσης ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Εβρου Τάσος Βλισίδης και ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Σάββας Δευτεραίος. «Η χρεοκοπία για τα λαϊκά συμφέροντα έχει ήδη ξεκινήσει», επισήμανε σε άλλο σημείο ο Χρ. Τρέλλης. Και συνέχισε: «Η ψήφος στη "Λαϊκή Συσπείρωση" αποτελεί τη μόνη ξεκάθαρη καταδίκη της πολιτικής που οδηγεί το λαό στη φτώχεια, στην ανασφάλεια, στην ανεργία, για τα κέρδη των μονοπωλίων. Είναι η μόνη ξεκάθαρη ψήφος κατά του Μνημονίου, του "Καλλικράτη", της ΕΕ».

Το Σάββατο, ο Χρ. Τρέλλης μίλησε στην προεκλογική συγκέντρωση της Κομοτηνής. Επίσης μίλησαν ο Νίκος Βαργεμίδης υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης και ο Νίκος Φακιρίδης υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Πηγή:  http://www.rizospastis.gr/