Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Αυτό είναι το όνομα του νέου κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη

Την Κυριακή τα αποκαλυπτήρια, με πορτοκαλί και μπλε χρώματά
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ;
ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ;
         ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

"Δημοκρατική Συμμαχία" θα είναι το όνομα του νέου κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter. Τα αρχικά του κόμματος θα είναι το "ΔΗ.ΣΥ.", ενώ τα χρώματα πορτοκαλί και μπλε.

Τα "αποκαλυπτήρια" του νέου κόμματος θα γίνουν την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στο θέατρο Μπάντμιντον στην Αθήνα, παρουσία των δύο ανεξάρτητών βουλευτών, Κώστα Κιλτίδη και Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται στο προσεχές μέλλον να προσχωρήσουν βουλευτές τόσο από τη Νέα Δημοκρατία όσο και από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και το ΛΑ.Ο.Σ.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Θράκη την οργάνωση του κόμματος στο Νομό Έβρου έχει αναλάβει η πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ και υποψήφια βουλευτής Εμυ Κασιμάτη. Στην Ροδόπη αναμένεται να βρεθεί κοντά στο νέο κόμμα η Μάγδα Γιαμουστάρη αλλά και ο πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ.
 
Γενικά, το νέο κόμμα αναμένεται να έχει αρκετές προσβάσεις στη μειονότητα. Πρόσφατα είχε έρθει να οργανώσεις του πυρήνες στην Θράκη και ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου της Ντόρας Μπακογιάννη, ο Δημήτρης Ζαφειριάδης.
 
Όσο για την Ξάνθη; Εχει ακουστεί μέχρι και το όνομα του βουλευτή Αλέξανδρου Κοντού. Ξέρει καλά ότι χρωστάει  στον Μητσοτάκη το γεγονός ότι τώρα είναι ακόμα βουλευτής και κάποια στιγμή θα κληθεί να το ξεπληρώσει...
 
.