Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Αλ. Κοντός: «Λάθος οι χειρισμοί της ΝΔ στην υπόθεση Βατοπεδίου»

Την επιστροφή των Θ. Ρουσόπουλου και Γ. Βουλγαράκη στη ΝΔ ζήτησε ο βουλευτής Ξάνθης

«Δεν θέλω παραγραφές αλλά Δικαιοσύνη»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ


«Στο μέλλον αυτή η υπόθεση θα διδάσκεται στις σχολές επικοινωνίας για να βλέπουν οι φοιτητές πώς μπορεί να πέσει μια κυβέρνηση από τραγικά λάθη και φόβο», είπε ο κ. Α. Κοντός αναφερόμενος στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

«Δημιουργήθηκε ένα επικοινωνιακό κομφούζιο, που έριξε την κυβέρνηση», είπε και πρόσθεσε: «Αν ο κ. Καραμανλής είχε πει για τα γεγονότα τότε στην ΔΕΘ δεν θα είχε ξετυλιχτεί το κουβάρι και όσον αφορά τον κ. Ρουσόπουλο και τον κ. Βουλγαράκη καλά έκανε και τους κράτησε… Αποδεικνύεται ότι δεν είχαν συμμετοχή ή δεν έφταιγαν, οπότε δεν μιλάμε για σκάνδαλο, αλλά για σκευωρία. Ο πρωθυπουργός πρέπει να αλλάζει τους υπουργούς κάθε φορά που γίνεται μια σκευωρία;».

Ο κ. Κοντός εκτίμησε ότι ο κ. Ρουσόπουλος και ο κ. Βουλγαράκης πρέπει να επιστέψουν στη ΝΔ, ενώ χαρακτήρισε λανθασμένη την στάση που είχε το κόμμα στην υπόθεση τα προηγούμενα χρόνια. «Μου το είπαν και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ», σημείωσε.

Τέλος, ζήτησε να τελειώνει αυτή η υπόθεση και να λάμψει η αλήθεια σε ότι αφορά τον ίδιο, τονίζοντας ότι δεν θέλει παραγραφές, αλλά δικαιοσύνη.


Πηγή: http://www.star.gr/