Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Την συνέλαβαν για αντίσταση, σωματική βλάβη, εξύβριση, απειλή και διατάραξη οικιακής ειρήνης

Μα καλά, τι έκανε η 31χρονη και φορτώθηκε με τα μισά αδικήματα του Ποινικού Κώδικα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ



Συνελήφθη την 13-11-2010 και ώρα 09.00΄, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξ/πολης, μία 31χρονη ημεδαπή, για αντίσταση, απλή σωματική βλάβη, εξύβριση, διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή.

Συγκεκριμένα, περί ώρα 03.00΄ της 13-11-2010, η ανωτέρω μετέβη στην οικία 55χρονου, παρέμεινε εκεί παρά τη θέληση αυτού και της 52χρονης συζύγου του, τους απείλησε με λόγια και τους εξύβρισε με ακατανόμαστες φράσεις.

Κλήθηκαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξ/πολης, οι οποίοι της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο Τμήμα, στα πλαίσια εφαρμογής της αυτόφωρης διαδικασίας, καθόσον οι παθόντες ήθελαν να υποβάλουν έγκληση σε βάρος της. Η 31χρονη προέβαλε αντίσταση, χτύπησε και εξύβρισε τη μία από τους Αστυνομικούς που επιλήφθηκαν του επεισοδίου.

Η δράστιδα και η παθούσα Αστυνομικός μετέβησαν στο Γ.Π.Ν. Αλεξ/πολης για παροχή πρώτων βοηθειών, απ΄ όπου εξήλθαν την ίδια ημέρα και ώρα 06.00΄.

Η ανωτέρω συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξ/πολης παραπέμφθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ /κών Αλεξ/πολης.