Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Ο Χασαπόπουλος "κάρφωσε" on air φίλο του για "μαύρη εργασία"!!!

Ο Ξανθιώτης δημοσιογράφος "έδωσε" στο ΣΔΟΕ κανονικά και.. με τον νόμο έναν καθηγητή που είναι διορισμένος στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Σάββατο πρωί και οι τηλεοπτικοί δέκτες έχουν πάρει "φωτιά" προκειμένου τα "βλαστάρια" της σύγχρονης δημοσιογραφίας, οι εγκεκριμένοι "πληροφοριοδότες" και "διαμορφωτές της κοινής γνώμης" να μας ενημερώσουν για ποικίλα θέματα, αλλά κυρίως για να μας "διαμορφώσουν" σύντομα με τις επιταγές των κυβερνώντων.

Στο κανάλι των μεγκάλων δημοσιογράφων στημένος στο γιαλί ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με τον έτερο αστέρα (Αναγνωστάκη νομίζω τον λένε και να με συγχωρεί που δεν τον θυμάμαι, αλλά δεν τα πήγαινα ποτέ καλά στο μάθημα της αστρονομίας), μας ενημέρωναν για τα προεκλογικά, με περισσή σοβαρότητα. Αλλά, σε ένα "σπάσιμο" και για να επέλθει και κάποια "χαλάρωση" στο φιλοθεάμον κοινό του μεγκάλου καναλιού, ασχολήθηκαν με ένα site που κάνει ιδιαίτερα μαθήματα... (μου μύρισε διαφήμιση, αλλά είπα να μην αλλάξω κανάλι, για να δω το "φαγητό" που ετοίμαζαν).

Και ξαφνικά, πήρε τον λόγο ο "μέντορας" της δημοσιογραφίας (ο Χασαπόπουλος ντε), και ομολόγησε πως στην "πόλη" του ένας πολύ καλός του φίλος κάνει κι αυτός ιδιαίτερα μαθήματα...! Βέβαια, τον φίλο τον είπε ονομαστικά και στην κυριολεξία τον "έδωσε" στο ΣΔΟΕ, αφού ο επώνυμος φίλος του Χασαπόπουλου είναι καθηγητής (διορισμένος) στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση...!!!

Κι έτσι, ο κύριος Χασαπόπουλος, έκανε πράξη την προτροπή του υπουργείου Οικονομικών, δηλαδή, να "καρφώνουμε" όσους εργάζονται και βγάζουν "μαύρα λεφτά"...!

Εύγε κύριε Χασαπόπουλε...! Άξιος πατριώτης και φυσικά άριστος... φίλος, αφού "διαφήμισες" τον κολλητό σου στην... εφορία!!!


Πηγή:  http://kostasxan.blogspot.com/