Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Η νίκη Τζουκάλ στη Μύκη εκλέγει και την Καραχασάν!!!

Τη θυμάστε; Μάθετε πρώτοι ποιες θα είναι οι νέες της αρμοδιότητες

Νέα πολιτική καριέρα ανοίγεται για την προ 4ετίας υποψήφια υπερχομάρχη του ΠΑΣΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Η επικράτηση του δημοσιογράφου της Μιλιέτ Μουσταφά Τζουκάλ στον μειονοτικό δήμο Μύκης, στον ορεινό όγκο της Ξάνθης, κόντρα στον ισχυρό άνδρα και Δήμαρχο Μουσταφά Αγγά, έχει ως αποτέλεσμα και την είσοδο της Γκιουλμπεγιάζ Καραχασάν στο νέο Δημορικό Συμβούλιο της περιοχής.

Την θυμάστε; Η πρώην υποψήφι υπερνομάρχης του ΠΑΣΟΚ για την Διευρυμένη Δράμας - Καβάλας - Ξάνθης είχε έρθει έκτη σε σταυρούς στην Δημορική Ενότητα Μύκης και δεν θα εκλέγονταν αν δεν έβγαινε δήμαρχος ο τζουκάλ. Τώρα όχι μόνο εκλέγεται αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχει και σπουδαία θέση στο νέο Δημορικό Συμβούλιο.

Οι πληροφορίες του thrakilive αναφέρουν ότι στο παζάρι που έγινε για να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του Τζουκάλ, που κάθε άλλο παρά μετριοπαθές στέλεχος της μειονότητας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, η Καραχασάν ζήτησε σε περίπτωση νίκης να καταλάβει τη θέση του Προέδρου του Δημορικού Συμβουλίου Μύκης.

Η ίδια εκτιμά ότι πρόκειται για αξίωμα που πιθανόν θα της ανοίξει το δρόμο για να κατέβει η ίδια υποψήφια Δήμαρχος Μύκης στις μεθεπόμενες εκλογες!

.