Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Με παρέμβαση Σ. Ξυνίδη, μόνο στη ΣΕΚΑΠ το 12%!

Δόθηκαν τα χρωστούμενα για την επιδότηση εργασίας ώβστε να καλυφθεί το δώρο των Χριστουγέννων

ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ
ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΑΝΘΙΩΤΗ
ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ;



Ανάμεσα στις τοπικές επιχειρήσεις που έχουν να λαβάνουν την επιδότηση εργασίας 12%, είναι και η ΣΕΚΑΠ όπως ανάφερε κι ο Πρόεδρος στην τελευταία συνάντευξη τύπου που παρέθεσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρία, αντιμετώπιζε πρόβλημα στην κάλυψη των οικονομικών αναγκών κι ενόψει των γιορτών.

Ωστόσο, ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι παραμονές των Χριστουγέννων, με εντολή του ξανθιώτη βουλευτή και Αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης Σ. Ξυνίδης, εκταμιεύθυκε ένα ποσό απ' το συνολικό χρωστούμενο για την επιδότηση εργασίας ώστε να καλυφθεί το Δώρο των Χριστουγέννων. Οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν, πάντα με εντολή του κ.Ξυνίδη σε χρόνο ρεκόρ ώστε οι απαραίτητες υπογραφές και η είσπραξη να ολοκληρωθούν πριν τις αργίες των Χριστουγέννων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι καθοσριστικό ρόλο στην παραπάνω κίνηση 'έπαιξε' ο Διευθυντής του εργοστασίου Χ. Πούλιος.

Την ίδια αντιμετώπιση απ' τον ξανθιώτη βουλευτή αναμένουν ακόμη οι εκπρόσωποι των βιομηχάνων που κατά τη διάρκεια συνάντησή τους είχαν αποσπάσει τη δέσμευσή του για την προσπάθεια απόδωσης της επιδότησης στους χειμαζόμενους ιδιώτες που έχουν να την λάβουν για 4 εξάμηνα! Μάλιστα τότε, τον είχαν ευχαριστήσει δημοσίως...


Πηγή:  http://www.xanthionline.com/