Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Βραβεύτηκαν οι διακριθέντες της Ολυμπιάδας Κομοτηνής

Ειδική εκδήλωση για να τιμηθούν όσοι αθλητές έλαβαν μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και ειδικά στον πρωταθλητή Ευρώπης Κώστα Μπανιώτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Για πρώτη φορά στα χρονικά η Ολυμπιάδα Κομοτηνής πραγματοποίησε με την αφορμή των γιορτών των Χριστουγέννων και την ολοκλήρωση της χρονιάς τελετή βράβευσης των αθλητών της, οι οποίοι διακρίθηκαν στις διάφορες πανελλήνιες και διεθνείς οργανώσεις μέσα στο 2010. Κορυφαίος όλων, ασφαλώς, τιμήθηκε ο άλτης του ύψους Κώστας Μπανιώτης, που μέσα στην χρονιά που φεύγει κατάφερε να περιληφθεί στους κορυφαίους αθλητές του αγωνίσματός του στην Ευρώπη εξασφαλίζοντας συμμετοχή στον μεγάλο τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Βαρκελώνη.

Ακόμα, τιμήθηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες που διακρίθηκαν στο «Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου Ελλάδας - Κύπρου»: η Έφη Γαβαλά (1η στα 400 μ.), ο Γιάννης Δουλγέρης (3ος στα 200 μ.), η Μάρα Κουκούτση (3η στο άλμα εις μήκος) και ο Πέτρος Μαρτινίδης (5ος στο επί κοντώ).

Οι βραβεύσεις των παιδιών έγιναν σε ειδική τελετή την Κυριακή 19/12, στην αίθουσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου του Δήμου Κομοτηνής. Οι βραβεύσεις έγιναν από το Δ.Σ. του Συλλόγου της Ολυμπιάδας Κομοτηνής και φυσικά τον υπερήφανο πρόεδρό του Κώστα Μιχελή.

Πέραν των αθλητών όμως, τιμητική διάκριση έλαβε και ο προπονητής των παιδιών Χρήστος Τσιπουρίδης, που με την μεθοδικότητά του κατάφερε να ανεβάσει τρεις κομοτηναίους αθλητές στο βάθρο των νικητών, κάνοντας γνωστή της πόλη της Κομοτηνής και για τα τμήματα υποδομών που διαθέτει στο κλασσικότερο των αθλημάτων, τον στίβο.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/