Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Επίσκεψη Πεταλωτή στο γραφείο του Γ. Μηνόπουλου

Αφορμή η λήξη της θητείας
του Υπερνομάρχη Ροδόπης - Έβρου

ΤΙ ΔΩΡΟ ΕΚΑΝΕ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ ΣΤΟΝ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ;


Ο Υφυπουργός Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης –Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Πεταλωτής, την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010 επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης- Έβρου κ. Γιώργο Μηνόπουλο, προκειμένου να τον συγχαρεί για την πρόσφορά του, με αφορμή τη λήξη της θητείας του.

Ο κ. Πεταλωτής, στις δηλώσεις του, χαρακτήρισε επιτυχημένο τον θεσμό της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, στη Ροδόπη και τον Έβρο, γεγονός που οφείλεται και στα πρόσωπα που υπηρέτησαν, τίμησαν και εργάστηκαν για αυτόν. Ένας θεσμός, πρόδρομος της αιρετής Περιφέρειας, ο οποίος είχε τον ρόλο που έπρεπε, δεν ήταν τυπικός και υπηρέτησε, πάνω απ όλα, τον Πολιτισμό.

Αναφερόμενος στην προσφορά του κ. Μηνόπουλου, τόνισε ότι μπορεί να συνεχιστεί αφού οι καρέκλες και τα αξιώματα έρχονται και παρέρχονται και συνέχισε: Ρόλος υπάρχει για όλους και ο ρόλος του πολίτη είναι ο τιμητικότερος, ειδικά για τον κ. Μηνόπουλο, σε πολλά επίπεδα. Η σημερινή μου επίσκεψη, είναι η πιο ειλικρινής εκδήλωση τιμής που θα μπορούσα να κάνω για τον ίδιο αλλά και τους εξαιρετικούς συνεργάτες του.

Από την πλευρά του ο κ. Μηνόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Πεταλωτή για τις ευχές και του έδωσε ως αναμνηστικό δώρο ένα Ιστορικό Φιλοτελικό Λεύκωμα της Θράκης.

.