Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Νέα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στην Αλεξανδρούπολη

Προκαλούνται
από τον συνδυασμό
νοτιάδων και υγρασίας

                      ΔΙΑΒΑΣΤΕ
          ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Προβλήματα έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες οι ισχυροί νοτιάδες και τα αυξημένα επίπεδα υγρασίας στην πόλη και τους οικισμούς της Αλεξανδρούπολης. Διακοπές ρεύματος και χαμηλές τάσεις στο ρεύμα είναι τα βασικότερα προβλήματα.

Από το απόγευμα, σε πολλά σημεία εντός και εκτός της πόλης, σημειώνονται διακοπές ρεύματος, με ιδιαίτερα αισθητά τα προβλήματα στην περιοχή από τη γέφυρα του Μαϊστρου ως τον Απαλό, που βυθίστηκε για ώρες στο σκοτάδι. Σημειώνεται ότι στην περιοχή, εκτελούνται οδικά έργα και η κατάσταση ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τους οδηγούς, ιδιαίτερα για όσους επιθυμούσαν να επισκεφθούν κάποιο από τα καταστήματα που βρίσκονται ένθεν κι ένθεν του δρόμου.

Στην παραλιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, τα κύματα ορμούσαν στον δρόμο, δίχως να προκαλούνται ιδιαίτερα προβλήματα.

Όπως επισημαίνουν οι αρμόδιοι της ΔΕΗ, το ζήτημα προκύπτει κάθε φορά που υπάρχουν τόσο έντονοι νοτιάδες, οι οποίοι, σε συνδυασμό με την υγρασία, προκαλούν προβλήματα στους μονωτές. Ωστόσο, εντός των επόμενων ωρών αναμένονται βροχές, οι οποίες και θα καθαρίσουν τους μονωτές, ενώ και οι νοτιάδες αναμένεται από την Κυριακή να κοπάσουν.


Πηγή:  http://www.telegramm.gr/