Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Oι πρώτες Νομαρχιακές Επιτροπές της ΔΗΣΥ στην Θράκη

Ονομάζονται "ομάδες πρωτοβουλίας" που θα είναι υπεύθυνες για την εγγραφή μελών του νέου κόμματος

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΒΡΟΥ & ΡΟΔΟΠΗΣ





Στην ανακοίνωση δύο ομάδων πρωτοβουλίας στον Έβρο, οι οποίες θα είναι υπεύθυνες για την εγγραφή μελών του νέου κόμματος ενόψει του συνεδρίου τον Μάρτιο, προχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη από τον ακριτικό νομό. Η πρώτη ομάδα θα είναι υπεύθυνη για τους Καλλικρατικούς δήμους της Αλεξανδρούπολης και του Σουφλίου, ενώ η άλλη για τους δήμους Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου. Οι ομάδες αποτελούνται από τους εξής:


Την ομάδα πρωτοβουλίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας στους δήμους Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου την αποτελούν οι Γιακείμη Πωλίνα, Καλαλίκος Παναγιώτης, Κασιμάτυ Έμυ, Κυριακούδης Κύρος, Μαστορόπουλος Διονύσης, Μπέντης Γιώργος, Μπόγλου Γεώργιος, Μπουρουτζίδου Δέσποινα, Παπατσιλέκα Ελένη, Πεχλιαβανίδης Άνθιμος, Σεραφίγκος Χρήστος, Τσαουσίδης Μιλτιάδης, Τσιακίρης Απόστολος, Τσιακίρης Δημήτριος, Τσιουμπανίδης Συμεών.

Την ομάδα πρωτοβουλίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας στους δήμους Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου αποτελούν οι Γκουντουλούδης Αθανάσιος, Κελεσίδης Αναστάσιος, Κελεσίδης Γεώργιος, Μιμιλάκης Κυριάκος, Μπογιατζής Μάξιμος, Μπούτσκας Σταύρος, Παπαδοπούλου Κρυσταλία, Παπαλαμπίδης Δημήτριος, Παπατσαρούχας Ευάγγελος, Περιστεράκης Ευάγγελος, Στράντζελης Μιχαήλ, Τερτσούδη Βέρα, Τσιαγκάνας Ιωάννης, Τσιαγκάνα Μαριάνθη, Χατζηγεωργίου Γεώργιος.

Παράλληλα εντός των ημερών θα ανακοινωθεί και η Ομάδα Πρωτοβουλίας της Ροδόπης, η οποία εκτός από την εγγραφή νέων μελών θα είναι υπεύθυνη και για την διοργάνωση του θεματικού προσυνεδρίου τον Φεβρουάριο στην Κομοτηνή! Πάντως το βράδυ της Πέμπτης η Ντόρα Μπακογιάννη συναντήθηκε σε κλειστή σύσκεψη με αρκετούς Ροδοπίτες, μεταξύ των οποίων και οι Στέφανος Κουτσογιάννης, Νίκος Χατζηκωνσταντίνου, Περικλής Αμπαρτζίδης, Βασίλης Αμπαρτζίδης, Χρήστος Μαχαίρας, Πηνελόπη Νοτούδη, Κατερίνα Ιωαννίδου, Θανάσης Καζάκος, Σταύρος Αρχοντίδης, Τζιμόπουλος, Κώστας Καζάκος, Μάγδα Γιαμουστάρη, Ιλχάν Αχμέτ, Αχμέτ Ταμπάκ, Αμέτ Αντνάν, Γιώργος Πετροσιάν.


.