Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Τα στατιστικά του ΓΑΣ Κομοτηνή στην Γ' Εθνική Μπάσκετ

Μια ανάλυση του Βασίλη Στοάκη
στην μέχρι τώρα πορεία
της μοναδικής θρακιώτικης ομάδας
που μετέχει σε εθνικά
πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Ο ΓΑΣ Κομοτηνή ξεκίνησε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες την φετινή σεζόν και μοναδικό στόχο την επάνοδο στην Β Εθνική, όπου αξίζει βάσει ιστορίας να αγωνίζεται. Το ξεκίνημα ήταν καλό, καθώς η ομάδα του Καμαράκη επικράτησε των Τιτάνων Δράμας και του Μαντουλίδη, ωστόσο ένα πεντάλεπτο μπλάκ άουτ στο παιχνίδι με την Χαλκηδόνα, ήταν αρκετό για να "τινάξει" την σεζόν στον αέρα.

Έχοντας αυτό το καταστροφικό πεντάλεπτο στο μυαλό τους και την ήττα από τη Χαλκηδόνα, οι παίχτες του ΓΑΣ γνώρισαν την ήττα από Ελευθερούπολη και Καλλικράτεια ενώ την νίκη έκλεψαν από τους παίχτες του ΓΑΣ οι διαιτητές της αναμέτρησης με τον Ιωνικό Ιωνίας

Ρίχνοντας μια ματιά στη στατιστική της ομάδας, πρώτος σκόρερ της ομάδας με την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής είναι ο Γιώργος Κουτσοβασίλης με 111 πόντους και 25 τρίποντα (πρώτος στα τρίποντα στην ομάδα και στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής ). Ακολουθεί στο σκοράρισμα ο Κώστας Ντίνας με 104 πόντους και 11 τρίποντα, ο οποίος όμως ΅χαραμίζεται΅ χρησιμοποιούμενος στη θέση 1, όπου σπαταλάει αρκετές δυνάμεις.

Αρκετά ανεβασμένος στη φετινή σεζόν παρουσιάζεται ο Κυριάκος Παρατσουκίδης με 76 πόντους, αποτελώντας δύναμη στη ρακέτα, ενώ ακολουθεί ο Κώστας Γεωργαντζάς με 70 πόντους και 8 τρίποντα, παρότι δεν αγωνίστηκε σε δυο παιχνίδια λόγω της θητείας του!

Ο Τόλης Κουτσογιάννης έχει σημειώσει 60 πόντους, όμως έχει να αγωνιστεί από την 4η αγωνιστική λόγω τραυματισμού ! Ακολουθεί ο πολύπειρος Βελή Χασάν με 56 πόντους ενώ ο βελτιωμένος Γιόβαν Μίκιτς σημείωσε μέχρι στιγμής 52 πόντους!


Πηγή:   http://www.thrakisport.gr/