Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

O Γιώργος Χαλκίδης νέος προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Ανέλαβε τις τύχες της ομάδας ένας άνθρωπος που ανδρώθηκε αθλητικά στην ιστορική ομάδα του Έβρου


ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με έναν παλιό του γνώριμο πορεύεται πλέον ο ποδοσφαιρικός Εθνικός. Ο Αλεξανδρουπολίτης Γιώργος Χαλκίδης είναι από τις αρχές της εβδομάδας και μέχρι το τέλος της περιόδου, ο νέος προπονητής της ομάδας του Έβρου. Ο Χαλκίδης ανδρώθηκε αθλητικά στη ομάδα της Αλεξανδρούπολης, αφού ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Εθνικό.

Πολλά χρόνια μετά, επιστρέφει για να τον οδηγήσει ψηλά βαθμολογικά ώστε να στεφθεί με επιτυχία η αγωνιστική χρονιά που διανύουμε. Ο προερχόμενος από τον Εχίνο (και με θητεία στον Ορφέα Ξάνθης) προπονητής ξεκίνησε ήδη προπονήσεις που θα συνεχιστούν την περίοδο των εορτών και θα δουλέψει με τους παίκτες εντατικά κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος. Όπως ειπώθηκε, θα γίνει αξιολόγηση όλου του έμψυχου δυναμικού και θα αξιοποιηθεί με τoν καλύτερο τρόπο, ενώ η ομάδα θα δώσει την ερχόμενη Τετάρτη φιλικά στην Άνθεια με την τοπική Ένωση Ανθειας - Αριστείνου και τον Ιπποκράτη σε 45'.

Ο κ. Χαλκίδης είχε την Δευτέρα την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες και πραγματοποίησε την πρώτη του ομιλία, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητές τους. «Η ομάδα είναι καλή. Της αξίζει να βρίσκεται πιο ψηλά. Θέλω μεγαλύτερο εγωισμό μέσα στο παιχνίδι. Σε αυτή τη περίοδο προέχει το αποτέλεσμα, ώστε να φύγει και το βαθμολογικό άγχος από την ομάδα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σε ότι αφορά την διοίκηση, ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Παναγιώτης Κωστικίδης, επεσήμανε ότι υπήρχε και από τις δυο πλευρές η επιθυμία να αναλάβει ο Χαλκίδης στην ομάδα. «Ήξερε την ομάδα μας, εκτιμά το υλικό που υπάρχει και πιστεύει ότι αξίζει να βρίσκεται ψηλότερα. Εκτιμούμε ότι θα δώσει μια διαφορετική νότα στην ομάδα, ενώ στις κουβέντες μας, μας είπε ότι θεωρεί πως ο Εθνικός είναι μακράν η πιο οργανωμένη και με καλύτερες προϋποθέσεις για δουλειά ομάδα στον όμιλο»


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/