Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Στις 3.00μμ ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει την Βέροια

Κομβικής σημασίας ο αγώνας για την ομάδα της Κομοτηνής

ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ;


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Βέροια απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. Το συγκρότημα του Εμίλιο Φερέρα πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και στην συνέχεια αναχώρησε οδικώς για την Βέροια.

Η αποστολή δεν περιλάμβανε πολλές εκπλήξεις καθώς μετά τις αποδεσμεύσεις των ποδοσφαιριστών το οπλοστάσιο του Βέλγου προπονητή ήταν περιορισμένο. Πάντως παρά τις απουσίες στόχος παραμένει η απόκτηση βαθμού ή βαθμών καθώς η ομάδα της Κομοτηνής έχει δείξει ότι στα δύσκολα δείχνει χαρακτήρα και μπορεί να ανταπεξέλθει.

Τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα Μανώλης Λιαπάκης και Μπέντζαμιν Νικουάζ όπως ήταν φυσικό δεν ταξίδεψαν με την υπόλοιπη αποστολή και παρέμειναν στην βάση της ομάδας ώστε να πραγματοποιήσουν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Αρσενίεβιτς, Κριστ, Ούλμερς, Ρομπέρ, Ανδριόλας, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Κανωτίδης, Κουτσόπουλος, Νατσούρας, Μπουτζίκος, Περπερίδης, Ορλάντο, Ρεκλείτης, Σίμωσης, Σουλτανίδης, Σταματόπουλος και Τζιωρτζιόπουλος.

.