Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Λήστεψαν στο σπίτι του γνωστό λαχειοπώλη της Κομοτηνής

Τον έκαναν μαύρο στο ξύλο, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου νοσηλεύεται σοκαρισμένος, απολαμβάνοντας την θαλπωρή και την περιποίηση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα ξυλοδαρμού με αντικείμενο τη ληστεία ο συμπαθής και αγαπητός λαχειοπώλης καρα-Ηλίας που πάντα την περίοδο των εκλογών μονοπωλεί το ενδιαφέρον με τη μόνιμη διάθεσή του να είναι υποψήφιος, πασχίζοντας για το καλύτερο στην Κομοτηνή. Γνωστός ρακοσυλλέκτης ο Ηλίας μένει σε ένα φτωχικό σπιτάκι στη γειτονιά του σιδηροδρομικού σταθμού στην οδό Σιδηροχωρίου παρέα με τα αγαπημένα του τετράποδα, που όπως φαίνεται είναι πιο άκακα και από τον ίδιο και μόνο προστασία δεν του παρείχαν.

Δυο μαντράχαλοι μπήκαν στο σπίτι του και του ζητούσαν χρήματα και λαχεία κι επειδή ο άνθρωπος δεν τους έδινε τίποτα, άρχισαν να τον χτυπούν βίαια. Του μαύρισαν το πρόσωπο και το κορμί, του έσπασαν πλευρά . Ο Ηλίας δε μιλά για το τι έγινε, πόση οικονομική ζημιά υπέστη, αλλά είναι ταλαιπωρημένος και αδύναμος με αυτό που του έλαχε και είναι η τρίτη φορά που υφίσταται κάτι τέτοιο.

«Μ΄ έριξαν κάτω, με σκέπασαν με την κουβέρτα για να σκάσω και να μην μπορέσω να φωνάξω. «Τα λεφτά σου τα λεφτά σου», μου έλεγαν. Μιλούσαν ελληνικά. Οι γειτόνοι άκουσαν, ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά αυτή άργησε, έκανε τρία τέταρτα να έρθει. Το πώς γλύτωσα από τη μανία τους κι επέζησα, μόνο εγώ το ξέρω», θα πει. Ο άνθρωπος είναι τρομοκρατημένος, αφού δεν ξέρει πώς να προστατευθεί, ώστε να μην του ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Αυτό που προέχει είναι να αποκατασταθεί η υγεία του.

Όπως πληροφορηθήκαμε δεν μπόρεσε ακόμη να υποβάλλει μήνυση, γιατί νοσηλεύεται στον πρώτο όροφο, στη χειρουργική κλινική. Είναι αθλιότητα το να συμπεριφέρονται τόσο βίαια και απάνθρωπα σε έναν ηλικιωμένο, φιλήσυχο άνθρωπο.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/