Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Δύσκολη η συνέχεια για την Skoda Ξάνθη

Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολουθούν  ΑΕΚ & Ολυμπιακός

Ικανοποίηση για την εμφάνιση, όχι όμως και το αποτέλεσμα στην Τούμπα
               ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η Skoda Ξάνθη μπορεί να έκλεισε ιδανικά το 2010 αλλά την νέα σεζόν, μετράει σε τέσσερις αγώνες, τρεις ήττες και μία νίκη ως απολογισμό. Όλα αυτά τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει και δύσκολη συνέχεια.

Συγκεκριμένα πλέον οι ακρίτες θα υποδεχτούν την ΑΕΚ στα Πηγάδια ενώ στην συνέχεια ακολουθεί και ο εκτός έδρας αγώνας με τον Ολυμπιακό, ένα πρόγραμμα δύσκολο στις δύο επόμενες αγωνιστικές.

Στο στρατόπεδο των Θρακιωτών υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου η ομάδα πάλεψε και κατόρθωσε να επιστρέψει στον αγώνα πριν δεχτεί το δεύτερο γκολ αλλά όχι για το αποτέλεσμα.

Οι ακρίτες θεωρούν ότι θα μπορούσαν να αποδράσουν από την έδρα των "ασπρόμαυρων" με ένα θετικό αποτέλεσμα με βάση την απόδοση που είχαν.

Πλέον ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι παίκτες του κοιτούν μπροστά και πιο συγκεκριμένα την αναμέτρηση με την ΑΕΚ όπου θα κυνηγήσουν τους βαθμούς στην έδρα τους για να μην χάσουν νέο έδαφος στην βαθμολογία.

Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει πλέον και στην διάθεση του τον Βλάσση Καζάκη ως μία ακόμη λύση για την "γραμμή κρούσης" της ομάδας όπως και τον Μπόατενγκ που εξέτισε την ποινή του στην αναμέτρηση με τον "Δικέφαλο του Βορρά".

Την Κυριακή το πρωί στο προπονητήριο των Πηγαδίων οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά και οι νεαροί που έπαιξαν στην ομάδα Νέων ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, πραγματοποιώντας και κάποιες ασκήσεις με μπάλα.

Ο Κιμ Τζάγκι, ο Κώστας Φλίσκας, ο Θόδωρος Βασιλακάκης και ο Σπύρος Βάλλας αποκόμισαν κάποιους μικροτραυματισμούς από το παιχνίδι της Τούμπας, όμως δεν φαίνεται να έχουν κάτι το ανησυχητικό και σύντομα θα επανέλθουν σε πλήρη αγωνιστική δράση.

Ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος ακολουθεί συντηρητική αποκατάσταση η οποία πάει πολύ καλά και από τη στιγμή που οι εξετάσεις του δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα η επάνοδός του υπολογίζεται σε 10-15 μέρες.

Τέλος όπως έγινε γνωστό ματαιώθηκε το φιλικό με τους Πόντιους Ευμοίρου που ήταν προγραμματισμένο για τη Δευτέρα.


Πηγή:  http://www.sport24.gr/