Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Στο σκαμνί όσοι εξαγόρασαν ψήφους στην Ξάνθη


Μήπως ήρθε η ώρα του Εισαγγελέα, από τη στιγμή που Πούλιος και Στυλιανίδης αλληλοκατηγορούνται μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο;

ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ "ΜΑΧΗΤΗ"


*Δήμαρχος Ξάνθης & Χρίστος Πούλιος δεν θα «παίζουν» με τους ΘΕΣΜΟΥΣ και τις… «κουμπάρες», κατηγορώντας ο μεν τους δε και ο δε τους μεν, για εξαγορές ψήφων από το Δροσερό, το Πούρναλικ κλπ όταν και οι δύο… «νομιμοποίησαν» τις εξαγορές ψήφων ως σύνηθες φαινόμενο!

ΤΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ;

*Ή και οι δύο (Δήμαρχος και Πούλιος) εξαγόραζαν ψήφους, οπότε θα πρέπει να ΕΚΠΕΣΟΥΝ πάραυτα των αξιωμάτων τους ή και οι δύο ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΑΝ και είναι… αμόλυντοι και καθαροί, οπότε διέπραξαν το αδίκημα της ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ειδήσεων, κατηγορώντας ο ένας τον άλλον και είναι συνένοχοι!

ΔΕΝ πάει πλέον άλλο! Και από την ώρα που αυτά που ακούστηκαν προεκλογικά, συνεχίζουν και… επαναλαμβάνονται, δεν είναι δυνατόν να μη «καθαρίζει» αυτή η «μπόχα» και «δυσωδία» που ούτως ή άλλως δηλητηριάζει την πολιτική ζωή της Ξάνθης εδώ και 50 τουλάχιστον χρόνια!!!

Και φυσικά αναφερόμαστε στο θέμα της ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ, δηλαδή ψήφων στις δημοτικές εκλογές 2010 για τον Δήμο Ξάνθης.

Η ώρα του Εισαγγελέα Ξάνθης έφτασε. Από την ώρα που ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης μέσα στο δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη 19/1/2011 επανέφερε το θέμα, κατηγορώντας την παράταξη Πούλιου για ΕΞΑΓΟΡΑ ΨΗΦΩΝ θα πρέπει να καθαρίσει επιτέλους «η κόπρος του Αυγείου!»

-Στο σκαμνί όσο εξαγόρασαν!

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΚΑΣΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

Όπως είναι γνωστό, οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης μεταδίδονται απευθείας από το δημοτικό ραδιόφωνο Ξάνθης. ΚΑΙ επομένως πλην των παρόντων δημοτικών συμβούλων, έλαβαν γνώση των όσων ακούστηκαν στην αίθουσα και δεκάδες εκατοντάδες πολίτες.

Το ιστορικό. Στο 7ο θέμα της ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης, που αφορούσε τον ορισμό μελών σε διάφορες επιτροπές του Δήμου, αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας η αντιπολίτευση, καθώς η Δημοτική Αρχή, τηρώντας κατά γράμμα τη σχετική νομοθεσία δεν τοποθέτησε κανένα μέλος από την αντιπολίτευση ως τακτικό ή ακόμη και αναπληρωματικό.

Στο σημείο λοιπόν της αποχώρησης, ο Δήμαρχος Ξάνθης εξοργίστηκε και επανέφερε το ζήτημα των προεκλογικών καταγγελιών περί εξαγοράς ψήφων, καλώντας τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρίστο Πούλιο να… παραιτηθεί μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο «παρασκήνιο» της δεύτερης εβδομάδας των τελευταίων εκλογών!!!

Από τη πλευρά του ο Χρίστος Πούλιος απάντησε με τη ρήση: Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, δηλαδή κατηγόρησε αυτός τον Δήμαρχο και την παράταξή του ότι… εξαγόραζαν ψήφους!!!

Ο διάλογος είναι αυτούσιος, ο Εισαγγελέας Ξάνθης μπορεί να πάρει αντίγραφο κασέτας από το δημοτικό ραδιόφωνο και ΟΦΕΙΛΕΙ πάραυτα πλέον να παρέμβει!!! Δεν πάει άλλο…

Η ώρα του Εισαγγελέα έφτασε. Σήμερα λοιπόν ο «Μαχητής» με αίσθημα ιστορικής ευθύνης απέναντι στους πολίτες και από την ώρα που ο Δήμαρχος Ξάνθης μέσα στο δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη 19/1/2011 επανέφερε το θέμα, κατηγορώντας την παράταξη Πούλιου για ΕΞΑΓΟΡΑ ΨΗΦΩΝ, αποφάσισε να ζητήσει την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του Εισαγγελέα Ξάνθης κ.Κατζίδη κι αν δεν συμβεί αυτό εντός των ημερών, θα καταθέσουμε εμείς μια ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ στους Εισαγγελείς Εφετών και Αρείου Πάγου προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες και επιτέλους να καθαρίσει «η κόπρος του Αυγείου!»

Μα απλά λόγια.

Στο ΣΚΑΜΝΙ όσοι εξαγόρασαν!!!

Δήμαρχος Ξάνθης & Χρίστος Πούλιος δεν θα «παίζουν» με τους ΘΕΣΜΟΥΣ τις… «κουμπάρες», κατηγορώντας ο μεν τους δε και ο δε τους μεν, για εξαγορές ψήφων από το Δροσερό, το Πούρναλικ κλπ όταν και οι δύο… «νομιμοποίησαν» τις εξαγορές ψήφων ως σύνηθες φαινόμενο, όταν υποψήφιοι και των δύο παρατάξεων καταγγέλθηκε ότι ΕΞΑΓΟΡΑΖΑΝ ψήφους!

ΤΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ;

Ας διαλέξουν λοιπόν ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης (που όταν ανοίγει το στόμα του στα δημοτικά συμβούλια θα πρέπει και να αποδεικνύει αυτά που λέει…), αλλά και οι Χρίστος Πούλιος-Θανάσης Ξυνίδης από την άλλη πλευρά.

-Ή και οι δύο (Δήμαρχος Ξάνθης και Πούλιος) εξαγόραζαν ψήφους, οπότε θα πρέπει να ΕΚΠΕΣΟΥΝ πάραυτα των αξιωμάτων τους …

Ή και οι δύο ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΑΝ και είναι… αμόλυντοι και καθαροί και απλά τα λένε αυτά (κατηγορώντας ο ένας τον άλλον), για την λαϊκή κατανάλωση, οπότε διέπραξαν το αδίκημα της ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ειδήσεων και είναι συνένοχοι!

(Σ.Σ. Και επειδή το πιο πιθανό είναι και οι δύο (όπως πάντα συνέβαινε…), με το που θα τους καλέσει ο ανακριτής ν’ αρχίσουν να τα…«μασάνε», εμείς θα ζητήσουμε από τον αξιότιμο Εισαγγελέα Ξάνθης να καλέσει όλους τους εκδότες των τοπικών εφημερίδων να καταθέσουν για τη συγκεκριμένη υπόθεση ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΨΗΦΩΝ, προσκομίζοντας και όλα τα ανάλογα δημοσιεύματα της προεκλογικής περιόδου…Δεν θα «παίζουμε» τις…κουμπάρες κύριε Δήμαρχε και κύριε Πούλιο! Ποιος εξαγόρασε περισσότερες ή λιγότερες…ψήφους! ΕΞΑΓΟΡΑ έγινε και από τις δύο παρατάξεις και θα πρέπει και οι δύο ως επικεφαλής να λογοδοτήσετε…).
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/