Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Με στόχο το μηδέν στην άμυνα η Ξάνθη απόψε στην Τούμπα

Στις 5.25μμ (με δέκα λεπτά καθυστέρηση λόγω αποχής των ποδοσφαιριστών) θα ξεκινήσει η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Skoda

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ


Στόχος της Σκόντας Ξάνθη στην σημερινή αναμέτρηση είναι πρωτίστως να μην δεχτεί γκολ, να διασφαλίσει τα νότα της δηλαδή περιμένοντας από τον ΠΑΟΚ, να κάνει παιχνίδι και να τον χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, κάτι που θα κάνει με περισσότερη ένταση όσο θα περνάει η ώρα, ποντάροντας στην κούραση του αντιπάλου, από το παιχνίδι κυπέλλου την προηγούμενη Τετάρτη. Για να πάνε καλύτερα τα πράγματα σε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού χρειάζεται και ταχύτητα, για το λόγο αυτό ο Νίκος Παπαδόπουλος σύμφωνα με ότι έδειξε στην τελευταία προπόνηση προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Ντιέγκο Κιντάνα αντί του Ποι πίσω από τον Δημήτρη Σουάνη που θα είναι και ο μοναδικός προωθημένος. Πέραν από την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει είναι αλήθεια ότι ο Μάουρο Πόι τον τελευταίο καιρό δεν είναι στα καλύτερα του.

Εκπλήξεις δεν υπάρχουν όσο αναφορά την αποστολή μια και ο αποκλεισμός του Γκλέισον έρχεται φυσιολογικά από την στιγμή που ο παίκτης τον τελευταίο καιρό έχει μόλις δυο προπονήσεις.

Στην Σκόντα Ξάνθη υπάρχει αισιοδοξία και πίστη ότι παρά τον βαθμό δυσκολίας του σημερινού αγώνα δεν θα επιστρέψουν στην Ξάνθη με άδεια χέρια.

Η φιλική αναμέτρηση με την CSKA Σόφιας που ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα το μεσημέρι ματαιώθηκε και η SKODA ΞΑΝΘΗ στις 15:00 την ίδια μέρα θα αντιμετωπίσει τους Πόντιους Ευμοίρου, όπως είχε συμβεί και την προηγούμενη Δευτέρα.

Οι είκοσι που ο Παπαδόπουλος θα πάρει μαζί του για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι οι εξής: Αντεφέμι, Μπεκαμέγκα, Μπούγκα, Γκσπούρνινγκ, Τζάγκι, Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Πόι, Κιντάνα, Στιούαρτ, Βάλλας, Βασιλακάκης, Βρονταράς, Κομεσίδης, Κωστούλας, Μάνταλος, Μπέρτος, Σουάνης, Σταθάκης, Φλίσκας.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/