Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Πείσμωσαν στο Σουφλί

Η απώλεια τεσσάρων βαθμών σε δύο αγωνιστικές εξανέμισε τη διαφορά από τους άλλους «μνηστήρες» της κορυφής  αλλά δεν παρασύρει την ομάδα από τον στόχο της
              ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η απώλεια τεσσάρων βαθμών σε δύο αγωνιστικές, μπορεί να... εξανέμισε τη διαφορά που είχε από τους υπόλοιπους «μνηστήρες» της κορυφής , ωστόσο δεν είναι αρκετή να παρασύρει την ομάδα από τον στόχο της.

Με την ήττα μέσα στην Ξάνθη (1-0) ο Έβρος βρήκε «συγκάτοικο» πλέον στην πρώτη θέση τον Ορφέα, κάτι όμως που δεν τον επηρεάζει αρνητικά, αντίθετα τον πεισμώνει να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες και να έχει μία πορεία αντάξια της δουλειάς που γίνεται και της δυναμικότητάς του.

Ο προπονητής Χρήστος Χρηστούδης ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν με πίστη και αποφασιστικότητα την προσπάθειά τους, αντιμετωπίζοντας τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά, πάντα όμως με τον ίδιο στόχο.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής, το Σουφλί υποδέχεται (16/01, 15:00) τον Βισαλτιακό Νιγρίτας και η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Το ευχάριστο είναι πως η ομάδα του Έβρου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ενώ η ψυχολογία είναι ανεβασμένη.


Πηγή:  http://www.gazzetta.gr/