Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Έμφαση στην τακτική για την Skoda Ξάνθη

Εκτός πλάνων είναι ο Σάντος Γκλέισον για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στα Πηγάδια


Τι έγινε στην προπόνηση της Παρασκευής;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ



Έμφαση στην τακτική έδωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος στην προπόνηση της Ξάνθης την Παρασκευή. Ο νεαρός τεχνικός δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του κυρίως στο επιθετικό κομμάτι με στόχο η ομάδα του να παρουσιαστεί αποτελεσματική.

Εκτός πλάνων είναι ο Σάντος Γκλέισον για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στα Πηγάδια. Στόχος στο παιχνίδι της Κυριακής είναι η νίκη, που θα δώσει την δυνατότητα στην ομάδα να σταθεροποιηθεί στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στο μεταξύ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, οι φίλαθλοι για καλύτερο παίκτη του αγώνα της Νέας Σμύρνης τον Τζορτζ Μπόατεγκ με 37%. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος μεταξύ άλλων είχε σημειώσει με πανέμορφο γκολ το 0-2 στο 27'. Με 27% ακολούθησε ο Μαρσελίνιο, με 25% ο Κατόγκο ενώ ο Σπύρος Βάλλας και ο Κώστας Φλίσκας πήραν 7% και 3% αντίστοιχα.

Εξάλλου ο Παύλος Καθάριος αγωνίστηκε την Πέμπτη και στο δεύτερο – νικηφόρο – παιχνίδι της Εθνικής Νέων της Ελλάδας με την αντίπαλο των Σκοπίων(3-0). Ο 18χρονος δεξιός χαφ της SKODA ΞΑΝΘΗ που ξεκίνησε στην βασική 11άδα είχε πολύ καλή απόδοση κι αντικαταστάθηκε στο 64' .Την Παρασκευή στο προπονητήριο της ομάδας γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Τέλος στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων της SKODA ΞΑΝΘΗ βρίσκεται από την Παρασκευή το απόγευμα η ΤΣΣΚΑ Σόφιας όπου και θα παραμείνει για 10 μέρες.

Η βουλγάρικη ομάδα επέλεξε τις ανέσεις που μπορεί και παρέχει η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ για να πραγματοποιήσει την μίνι προετοιμασία της, καθώς υπάρχει διακοπή στο εγχώριο πρωτάθλημά τους. Μάλιστα έχει προγραμματιστεί και φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων για τις 24 Ιανουαρίου.

 
Πηγή:  http://www.sport24.gr/