Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

O Πεταλωτής στην Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής

O Yφυπουργός βρέθηκε συγκεκριμένα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Φρουρών

ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ;

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης- Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Γιώργος Πεταλωτής, την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011, επισκέφθηκε τη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής και συγκεκριμένα το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Φρουρών όπου συντελείται η εκπαίδευση του συνόλου των νεοεισερχόμενων εκπαιδευόμενων Ειδικών Φρουρών της χώρας, 500 στον αριθμό. Τον κ. Πεταλωτή υποδέχθηκαν ο Διοικητής της Σχολής, Ταξίαρχος Λίακος Ηλίας, και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης, Ταξίαρχος Κοκμοτός Δήμος.


Ο κ. Πεταλωτής αφού συνομίλησε με τους Ειδικούς Φρουρούς, δήλωσε:

«Είναι σημαντικό ότι οι Ειδικοί Φρουροί εκπαιδεύονται στο σύνολο τους στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής γεγονός που αποδεικνύει την ποιοτική ισχύ, την αρτιότητα σε εκπαιδευτές, στελέχωση και υποδομές στη Σχολή αυτή.

Είναι σημαντικό και για την περιοχή, διότι γίνεται κόμβος και κέντρο εκπαίδευσης και των Ειδικών Φρουρών. Συγχρόνως αναβαθμίζεται η Δημόσια Ασφάλεια μέσα από νέους ανθρώπους, οι οποίοι σύντομα θα είναι στη διάθεση της ασφάλειας του πολίτη.

Και στην περιοχή έχουμε ανάγκη από περαιτέρω στελέχωση Ειδικών Φρουρών. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι ώστε κάποιοι από τα παιδιά να επιστρέψουν στην Κομοτηνή ως Ειδικοί Φρουροί.

Θέλω να συγχαρώ την τοπική ηγεσία της Αστυνομίας για την εξαιρετική δουλειά που κάνει η ομάδα ¨ΔΙΑΣ¨ στην Κομοτηνή. Είναι ομάδα που βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και προσπαθεί ώστε να έχουμε αποτελέσματα καλής αστυνόμευσης και άρτιας Δημόσιας Ασφάλειας.

Τα προβλήματα θα υπάρχουν πάντοτε. Η πολιτεία ανταποκρίνεται στο ρόλο της. Υπάρχει ποιοτική αναβάθμιση, εκπαίδευση και στελέχωση των Σωμάτων Ασφαλείας, με μοναδικό γνώμονα την προστασία του πολίτη. Γι΄ αυτό αγωνίζεται η Ελληνική Αστυνομία. Από την πλευρά της η Πολίτική Ηγεσία θα κάνει τα πάντα, στο μέτρο του δυνατού».

.