Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Στο Δήμαρχο Αλεξ/πολης ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Σμύρνης

Θα ξεκινήσει άμεσα συνεργασία ανάμεσα στις δύο πόλεις, ίσως και με ακτοπλοϊκή σύνδεση των λιμανιών τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Την Πέμπτη 14/01 στις 19:00 μ.μ. ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Βαγγέλης Λαμπάκης υποδέχτηκε στο γραφείο του τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Σμύρνης κ. Εκρέμ Ντεμιρτάς.

Ο κ. Ντεμιρτάς συνοδευόταν από μέλη του επιμελητηρίου Σμύρνης, από τον εκπρόσωπο του επιμελητηρίου στην Αθήνα, καθώς επίσης και από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξ/πολης κ.Χ. Σκεύα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα ενώ στο τέλος αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα. Πρώτος, ο Δήμαρχος κ. Λαμπάκης αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα του Δήμου Αλεξανδρούπολης και εξέφρασε την επιθυμία του για την πρόοδο των διμερών σχέσεων σε τουριστικό, οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο.

Με τη σειρά του και ο κ. Ντεμιρτάς εξήρε την ομορφιά της περιοχής και τόνισε ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για εποικοδομητική επιχειρηματική συνεργασία Σμύρνης - Έβρου δίνοντας έμφαση στη συνεργασία μεταξύ των δύο λιμανιών.

Τέλος, και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να πραγματοποιήσουν όλες τις επιβεβλημένες ενέργειες ώστε να ξεκινήσει άμεσα η συνεργασία τους.

.