Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Πτώση δέντρου από άγνωστη αιτία στην Κομοτηνή

Οι καιρικές συνθήκες ήταν άριστες, γι’ αυτό εικάζεται ότι κάποιοι προσπάθησαν να το κόψουν για να πάρουν ξύλα, αλλά το δέντρο κατέρρευσε, οπότε το παράτησαν και έφυγαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ένα πεσμένο δέντρο αναστάτωσε για λίγη ώρα την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Παπανδρέου στην Κομοτηνή χθες, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι. Από άγνωστη αιτία, αφού οι καιρικές συνθήκες ήταν άριστες στην πόλη μας, το δέντρο έσπασε και κλαδιά του βρέθηκαν μέσα στον δρόμο. Το δέντρο βρισκόταν σε παρακείμενο οικόπεδο και καθώς ήταν αρκετό ψηλό, όταν έπεσε κατάφερε να καλύψει σχεδόν το μισό οδόστρωμα της κατεύθυνσης από ΟΑΕΔ προς παλιά οδό Ξάνθης. Περίοικοι που είδαν το πεσμένο δέντρο ειδοποίησαν την αστυνομία.

Άντρες του τμήματος Τροχαίας έσπευσαν πρώτοι στο σημείο για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία, ενώ φρόντισαν να ειδοποιήσουν και την πυροσβεστική. Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο βρέθηκαν δύο πυροσβέστες, οι οποίοι εφοδιασμένοι με αλυσοπρίονο άρχισαν να κόβουν τα κλαδιά και να τα απομακρύνουν από τον δρόμο. Η διαδικασία διήρκησε λίγα λεπτά και η κυκλοφορία στην οδό Παπανδρέου αποκαταστάθηκε.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/