Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Για ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα η Ξάνθη με Ηρακλή

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε η Skoda την προετοιμασία της ενόψει του σημάντικού αγώνα

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ PREGAME ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ



Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για τον αγώνα στο Καυτανζόγλειο με τον Ηρακλή (26-02 ώρα 17:15NOVA) για την 24η αγωνιστική της Superleague. Ο προπονητής της ξανθιώτικης ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, είδε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του, όλους τους ποδοσφαιριστές του παρόντες και έτσι θα έχει όλα τα όπλα του διαθέσιμα για τον Σαββατιάτικο αγώνα και στην προσπάθεια της ομάδας για ένα θετικό αποτέλεσμα. Απόλυτη ισοβαθμία υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες μετά από 23 αγώνες, ισοβαθμούν στην 10η θέση με 28 βαθμούς και βρίσκονται στο μεταίχμιο της σωτηρίας και των μπαράζ. Έτσι πως έχει διαμορφωθεί φέτος η βαθμολογία, όλες η ομάδες είναι ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο και όλα θα κριθούν από τα αποτελέσματά τους.

Όπως προείπαμε οι Ξανθιώτες θα είναι πάνοπλοι στην Θεσσαλονική και επειδή φυσικά και δεν χωράνε όλοι στην αποστολή, ο Νίκος Παπαδόπουλος έστειλε με τους Σταθάκη, Ζαρόπουλο, Μάνταλο, Καθάριο και Αλτιπαρμακόφσκι να αγωνιστούν με την ομάδα των Νέων. Μάλιστα ελάχιστες αλλαγές μπορεί να υπάρξουν στην βασική 11άδα, αφού τελευταία το βασικό σχήμα που χρησιμοποιεί ο Νίκος Παπαδόπουλος δείχνει να έχει βρει μια σταθερότητα και μπορεί να παίρνει αποτέλεσμα. Παρόλο αυτά, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που διεκδικούν μια θέση σ' αυτή, με τον ανταγωνισμό να ανεβάζει το επίπεδο. Εκτός αποστολής οι Μπούγκα και Βρονταράς.

Στην αποστολή ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε τους: Γκσπούρνιγκ, Λυμπερόπουλο, Βάλλα, Κωστούλα, Τζάγκι, Στιούαρτ, Μπέρτο, Κομεσίδη, Σάντος, Αντεφέμι, Καριόκα, Μπόατενγκ, Σουάνη, Καζάκη, Μαρσελίνιο, Πόι, Βασιλακάκη, Κατόνγκο, Κιντάνα και Φλίσκα. Την ίδια ώρα ο πρώην προπονητής της Skoda Ξάνθη και αυτός που αντικατέστησε ο Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Παράσχος, είναι πλέον προπονητής του Ηρακλή και στην αποστολή της ομάδας του συμπεριέλαβε τους: Ελευθερόπουλο, Μπαντή, Κατσαμπή, Κανακούδη, Λίμα, Αραμπατζή, Χοσέμι, Καϊτά, Παπαστεριανό, Ντάνι, Μάρα, Γκαρσία, Μαχόπ, Ρόμπλες, Βουτσιά, Στάμου, Ρομάν, Ζερκά, Επαλέ, Τσίτα. Ο Γηραιός έχει κάποιες απουσίες με πιο σημαντικές αυτές των τιμωρημένων Σολτάνι και Κυριαζή, αλλά ακόμα και των τραυματιών Γιάκομπ, Σζότ και Ηλιάδη.

Για την προϊστορία, εκτός από την περσινή χρονιά όπου οι Ξανθιώτες αναζητούσαν την σωτηρία και κατάφεραν να την πάρουν με νίκη στην τελευταία αγωνιστική, δεν περνάει ευχάριστα στην Θεσσαλονίκη, μετρώντας 3 ήττες και 1 ισοπαλία και μόλις μια νίκη τα τελευταία 5 χρόνια.


Πιο αναλυτικά:

2005-06 Ηρακλής - Skoda Ξάνθη 2-0 (Παβιό αυτ., Ερέρα)

2006-07 Ηρακλής - Skoda Ξάνθη 1-0 (Καπετάνος)

2007-08 Ηρακλής - Skoda Ξάνθη 1-1 (Μαλαγκένιο - Γκρζέλακ)

2008-09 Ηρακλής - Skoda Ξάνθη 1-0 (Κωνσταντίνου)

2009-10 Ηρακλής - Skoda Ξάνθη 2-4 (Κονέ, Ιάκομπ - Μπέρτο, Μπούγκα, Πόι, Έλιγκτον)

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Λαμπρόπουλος (Ηλείας), με βοηθούς τους κ. Φαντόπουλο (Πειραίας) και κ. Αργυρός (Αθηνών), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Χαραλαμπίδης (Καβάλας).


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/