Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Επίσκεψη Ντόρας Μπακογιάννη στον Δήμο Μαρωνείας - Σαπών


Τι συζήτησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας και πρώην ΥΠΕΞ με τον ΄δήμαρχο Ηλία Ιωαννάκη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Στα πλαίσια περιοδείας της προέδρου του κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας σε περιοχές της Θράκης, η κ. Ντόρα Μπακογιάννη πραγματοποίησε επίσκεψη, σήμερα Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011, στο δημαρχείο Μαρωνείας – Σαπών, στις Σάπες, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον δήμαρχο κ. Ηλία Ιωαννάκη.

Η κ. Μπακογιάννη ενημερώθηκε από τον δήμαρχο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Καλλικρατικός δήμος, καθώς και για τις ιδιαιτερότητές του, οι οποίες μπορούν να γίνουν πλεονεκτήματα για την ανάπτυξή του.

“Κάνουμε προσπάθειες να γεφυρώσουμε τις ανισότητες της κοινωνίας οι οποίες είναι εμφανείς στον δήμο μας, μέσα από κοινωνικές παρεμβάσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες στην παρούσα οικονομική συγκυρία. Θέλουμε την βοήθειά σας, μια και ο Καλλικράτης δεν δίνει στην τοπική αυτοδιοίκηση, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τα όπλα για να μπορέσει να τις πραγματοποιήσει και να κάνει την αναπτυξιακή του υπέρβαση που ιστορικά δικαιούται”, τόνισε ο δήμαρχος στην πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Από την πλευρά της η κ. Ντόρα Μπακογιάννη διαβεβαίωσε ότι σε κάθε προσπάθεια του δήμου στην κατεύθυνση αυτή θα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την δημοτική αρχή και φυσικά θα είναι αρωγός, όπως και σε κάθε πρωτοβουλία που μπορεί να εξασφαλίσει στους δημότες καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και ανάπτυξης, όπως έκανε πάντα η ίδια, όλα αυτά τα χρόνια”.

.