Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την Επιχειρηματικότητα στην Ξάνθη

Παρουσία του αν. υπουργού περιφερειακής Ανάπτυξης

ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ;Παρουσία του Αν. Υπουργού Ανάπτυξης Σωκράτη Ξυνίδη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Ξάνθη η εκδήλωση του φορέα «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα»

Η εκδήλωση που έγινε στην κατάμεστη αίθουσα του επιμελητηρίου Ξάνθης, διοργανώθηκε από τον φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΕΦΕΠΑΕ) και το Επιμελητήριο Ξάνθης και συμμετείχαν υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου . Συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των παραγωγικών φορέων της περιοχής, της τοπικής αυτοδιοίκησης, σύμβουλοι επιχειρήσεων, πάρα πολλοί επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων του Νομού. Παρουσιάστηκαν χρηματοδοτικά Εργαλεία, προγράμματα και Δράσεις καθώς επίσης και θεσμικές παρεμβάσεις.

Ο Αν. Υπουργός Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης βρέθηκε στην ημερίδα και σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Έχουμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τον επιχειρηματικό κόσμο για τις άμεσες πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Ανάπτυξης σε σχέση τόσο με τα εργαλεία όσο και τα προγράμματα που τρέχουν.» είπε και πρόσθεσε πως αυτά θα βοηθήσουν τον τόπο να βγει από την κρίση.

«Οι εισηγητές είναι σοβαροί υπηρεσιακοί παράγοντες και η εμπειρία τους θα μας δώσει τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση που βρισκόμαστε και πως θα εκμεταλλευτούμε τη συγκυρία και τα πλεονεκτήματα που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε» ανέφερε ο Σωκράτης Ξυνίδης.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/