Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

«Το πολιτικό σύστημα δεν πήρε το μήνυμα» δήλωσε η Ντ.Μπακογιάννη από την Κομοτηνή

Όλα όσα συνέβησαν στο απογευματινό πρόγραμμα της περιοδείας της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Θράκη

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η Ελλάδα δεν σηκώνει κομματικά και μικροκομματικά παιχνίδια, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας την πολιτική κρίση των ημερών, για να προσθέσει πως «το πολιτικό σύστημα δεν πήρε το μήνυμα».

«Η Δημοκρατική Συμμαχία είναι ένα καινούργιο κίνημα και απευθύνεται στο σύνολο των Ελλήνων που βλέπουν την πολιτική με άλλο μάτι», συμπλήρωσε η κυρία Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια εγκαινίων των γραφείων της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Κομοτηνή.

Η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» έκανε αναφορά στο αναπτυξιακό μοντέλο της Θράκης, το οποίο χαρακτήρισε λανθασμένο και τόνισε πως «δεν κατάφερε να λειτουργήσει», σημειώνοντας πως «οι προδιαγραφές για ανάπτυξη στην Θράκη, γίνονται μέσα από σοβαρές προτάσεις, που θα αφορούν το ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής».

Νωρίτερα η κυρία Μπακογιάννη επισκέφθηκε εργοστάσιο φαρμακευτικής έρευνας και παραγωγής στην Ροδόπη, συναντήθηκε με γυναίκες του χριστιανικού και μουσουλμανικού συλλόγου του οικισμού Λυκείου, ενώ είχε συναντήσεις με τους δημάρχους Σαπών - Μαρώνειας, Κομοτηνής και τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Άρη Γιαννακίδη.

.