Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Συνάντηση Λαμπάκη-Χανού-Πουλιλιού για το μοίρασμα 1,2 εκατ ευρώ

Θέμα της συνάντησης
ήταν η υλοποίηση του
προγράμματος  “Leader”

ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ, ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ;


Με τον Δήμαρχο Σαμοθράκης, κ . Γεώργιο Χανό και τον Δήμαρχο Σουφλίου, κ. Ευάγγελο Πουλιλιό, συναντήθηκε την Τετάρτη 16/3 και ώρα 12 μ.μ., ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, στο γραφείο του στο Δημαρχιακό Κατάστημα.

Κύριο ζήτημα συζήτησης μεταξύ των τριών δημάρχων ήταν η υλοποίηση του προγράμματος “Leader” και η κατανομή του ποσού του 1,2 εκατ. Ευρώ, το οποίο συμφωνήθηκε να μοιραστεί ισότιμα και στους τρεις δήμους.

Με τον κ. Χανό συζητήθηκε, επιπλέον, και το πρόβλημα της διαφαινόμενης διακοπής συγκοινωνίας. Παράλληλα, ορίστηκε από τους Δημάρχους Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης, η 12η Απριλίου, ως η ημερομηνία διεξαγωγής του κοινού τους Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη.

Στις δηλώσεις τους, οι δήμαρχοι Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου και Σαμοθράκης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την συνάντηση καθώς και την επιθυμία τους για συνέχιση των κοινών δράσεων σε πλαίσιο πολιτικής ένωσης και ειλικρινούς συνεργασίας.

Ο κ. Λαμπάκης πρότεινε, μάλιστα, στους συναδέλφους του, να πραγματοποιούνται μηνιαίες συναντήσεις μεταξύ τους ώστε να συζητούνται και να επιλύονται αποτελεσματικότερα τα κοινά προβλήματα, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά ότι μέσα από αυτές τις συναντήσεις οι δήμοι θα αισθάνονται αυτόνομοι.