Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Τα είδαν τα λάθη τους και μόνοι τους στην Ξάνθη

Αραγε, θα τα διορθώσουν,
ενόψει του κρισιμότατου
αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης,
όπου οι Θρακιώτες θα μπουν
σε μεγάλες περιπέτειες
αν και εφόσον χάσουν;

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Την Κυριακή στην πρωινή προπόνηση μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό ο Νίκος Παπαδόπουλος στην ομιλία του προς τους παίκτες αναφέρθηκε εκατέρωθεν στα λάθη και στον τρόπο που χάθηκε το παιχνίδι στις Σέρρες. Στην χθεσινή προπόνηση τους έδειξε αναλυτικά σε βίντεο καρέ καρέ συγκεκριμένες φάσεις που στέρησαν την ομάδα από το θετικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες είδαν όλες τις φάσεις χωριστά και μαζί με τον προπονητή εστίασαν στο πολύ κακό πρώτο ημίχρονο αλλά και στην σωρεία ευκαιριών που χάθηκαν στο δεύτερο. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι πολλοί μόλις χθες συνειδητοποίησαν πόσες πολλές ευκαιρίες χάθηκαν και μαζί οι βαθμοί που θα εξασφάλιζαν την ομάδα στην κατηγορία. Ο Νίκος Παπαδόπουλος όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε σε όλα αυτά λέγοντας στους παίκτες του:

«μπορείτε να δείτε ότι δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο πρώτο ημίχρονο, ξυπνήσαμε στο δεύτερο δεν είναι δυνατόν να χάνουμε τόσες ευκαιρίες»

Από κει και μετά οι παρατηρήσεις είχαν να κάνουν τόσο για τον τρόπο που δέχτηκε η ομάδα τα δύο γκολ που ήρθαν από ατομικά αμυντικά λάθη, όσο και για την επιθετική λειτουργία ζητώντας περισσότερη ψυχραιμία στην τελικά προσπάθεια.

Στην χθεσινή προπόνηση πέρασαν όλοι οι ποδοσφαιριστές από αιματολογικές εξετάσεις. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με τον Ντιέγκο Κιντάνα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω ίωσης ενώ ο Δημήτρης Κομεσίδης αν και με νάρθηκα στο χέρι προπονήθηκε κανονικά.

Προγραμματισμένη προπόνηση σήμερα 16:00.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/