Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ήττα με 3-2 του Πανθρακικού από τον Θρασύβουλο

Η ομάδα της Κομοτηνής βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά δεν πήρε τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


Σχόλιο: Σε ένα χορταστικό παιχνίδι, ο Θρασύβουλος πήρε την πολύτιμη νίκη με σκορ 3-2 απέναντι στον Πανθρακικό, χάρη στην κλάση του Ζαχαρόπουλου. Η ομάδα της Φυλής πήρε βαθμολογική ανάσα και βρέθηκε πιο κοντά στον στόχο της αποφυγής των πλέι άουτ, κόντρα στους μαχητικούς στο δεύτερο ημίχρονο παίκτες του Εμίλιο Φερέρα. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν δύο γρήγορα γκολ στην αρχή της αναμέτρησης με τους Φρίμπογκ (10') και Ζαχαρόπουλο (15'). Το σκηνικό άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα της Κομοτηνής να μπαίνει πιο δυνατά και ισοφαρίζει σε 2-2 χάρη σε γκολ των Σουλτανίδη (48') και Αρσένιεβιτς (60'). Όμως ένα λέπτο ο Ζαχαρόπουλος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Ακη Μάντζιου και τελικά το πολύτιμο «τρίποντο».


Θρασύβουλος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Κακαράς, Κολοτούρος, Παπαθανασίου, Νικλητσιώτης (56' Μπακασέτας), Σταμόγιαννος, Φρίμπονγκ (84' Παληγεώργος), Ζαχαρόπουλος, Κατσίκης, Μίχος (64' Πρίπου), Ζώνας.

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Κουτσόπουλος, Κανωτίδης, Νατσούρας (82' Ρεκλείτης), Βαγγελόπουλος, Ρομπέρ, Ζησόπουλος, Νικέζ, Κριστ (46' Μάλκι), Αρσενίεβιτς, Σουλτανίδης, Ούλμερς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νίκας (Μεσσηνίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Λάμιας, Σερεμέτης (Μεσσηνίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νικλητσιώτης, Μίχος, Φρίμπονγκ, Παπαθανασίου - Νατσούρας, Μάλκι

ΣΚΟΡΕΡΣ: (11' Φρίμπονγκ σουτ, 17', 61' Ζαχαρόπουλος σουτ - 49' Σουλτανίδης κεφ, 60' Αρσενίεβιτς σουτ)



.