Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Σε ματς της χρονιάς εξελίσσεται η αναμέτρηση με τον Αστέρα

Αυτό είπε στους παίκτες του κι ο προπονητής της Ξάνθης Νίκος Παπαδόπουλος στην χθεσινή προπόνηση, πριν τους δώσει ρεπό για σήμερα

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


Μέρα προπόνησης ήταν για τους παίκτες της Ξάνθης η Κυριακή μια μέρα μετά το παιχνίδι με τον Πανσεραικό και σίγουρα στο ραντεβού που υπήρχε για το πρωί η διάθεση δεν ήταν όπως τις προηγούμενες μέρες.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν σκασμένος μην μπορώντας να πιστέψει πως χάθηκε το παιχνίδι με τον Πανσεραικό και συγχρόνως η μεγάλη ευκαιρία να τελειώνει η ομάδα του με το θέμα παραμονής στην κατηγορία. Στην ομιλία του προς τους παίκτες δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του αναγνωρίζοντας δικά του λάθη αλλά και την προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου από τους παίκτες του.

"έκανα και εγώ λάθη, δεν φταίτε μόνο εσείς, δεν μπορώ να καταλάβω όμως πως χάσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά, απεναντίας στο δεύτερο σαράντα πεντάλεπτο ήμασταν πολύ δυνατοί, είχαμε 18 τελικές προσπάθειες που δυστυχώς δεν εκμεταλλευτήκαμε. Ενώ όλη την εβδομάδα μιλούσαμε για αυτό το παιχνίδι, ότι θα είναι δύσκολο ότι θέλει πολύ προσοχή δυστυχώς δεν το καταλάβαμε, δεν μπορέσαμε να το περάσουμε. Τώρα όλοι πλέον καταλαβαίνετε ότι το παιχνίδι με τον Αστέρα είναι το ματς της χρονιάς".


Στα υπόλοιπα θέματα

Μικροπροβλήματα τραυματισμών είχαν οι Κρίστοφερ Κατόγκο και Δημήτρης Κομεσίδης οι οποίοι ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα, ενώ απών από την προπόνηση ήταν ο Σάντος Γκλέισον ο οποίος έχει εξασφαλίσει διήμερη άδεια μιας και η σύζυγός του πρόκειται να γεννήσει.

Αναφορικά με τους τιμωρημένους παίκτες ο Κιμ Τζάγκι θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Άρη ο Δημήτρης Κομεσίδης με την Καβάλα και ο Μάουρο Πόι στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Για σήμερα Δευτέρα υπάρχει ρεπό και από αύριο συνεχίζεται η προετοιμασία

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/