Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Επιτυχία για το πινγκ πονγκ της Αλεξανδρούπολης

Πέμπτες στην Ελλάδα
οι γυναίκες του Εθνικού



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Μια ακόμη μεγάλη διάκριση γνώρισε, η ομάδα πινγκ-πονγκ του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Η ομάδα γυναικών αγωνιζόμενη στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην τελική Πανελλήνια φάση, στο κύπελλο Ελλάδος, πήρε την πέμπτη πανελλήνια θέση. Στο θεσμό του κυπέλλου, συμμετέχουν ομάδες κυρίως της Α1,Α2 και 2 ή 3 ομάδες της Β Εθνικής.

Επικεφαλής στην τελική φάση της Αθήνας, ήταν οι 4 πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος 2009-10 της Α1, που βρέθηκαν στην τελική τετράδα του κυπέλλου και διεκδίκησαν το κύπελλο. Η εξαιρετική γυναικεία ομάδα του Εθνικού με την Δάφνη Δεληγιάννη, την Μαρία Αντωνούδη και την Παναγιώτα Μούρου, ύστερα από ένα συγκλονιστικό αγώνα, κέρδισε την αξιόλογη ομάδα της Χίου, με 4-2νίκες και 15-10 σετ. Στον αγώνα για την τετράδα του κυπέλλου, με την ομάδα του ΔΑΟ Ταύρου, των διεθνών Κιούφη, Γεωργιάδου, Τόλιου, οι αθλήτριες του Εθνικού στάθηκαν αρκετά ανταγωνιστικές, ιδιαίτερα η 16χρονη Αβαντιώτισσα Παναγιώτα Μούρου, στον αγώνα με την 1η Ελληνίδα αθλήτρια στις Νεάνιδες, Αλίκη Κιούφη, κόντραρε όλα τα σετ και τα έχασε όλα στον πόντο.

Η ομάδα του ΔΑΟ Ταύρου, έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου έχασε από Π.Κ.Δ. Ταύρου με 4-3. Στην κατηγορία των ανδρών το Πέρα Αθηνών, με τους Παπαγεωργίου, Λαγογιάννη και Μάκρα, κέρδισε το κύπελλο ευκολότερα, από ότι αναμένετο, απέναντι στην ομάδα, του ΑΟ Ταταύλα με 4-0. Με την κυπελλούχο γυναικών, την ομάδα του Π.Κ.Δ.Ταύρου αγωνίσθηκαν οι βασικές αθλήτριες της Εθνικής γυναικών, Εξάρχου, Χριστοφοράκη και η Κινέζα Γιάο Φεγκ.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/